Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye fiyatı ne kadar? Xiaomi Mi 10t Pro özellikleri neler?

Xiaomi Mi 10t Pro özellikleri neler? Çin merkezli bir telefon markası Xiamoi, yeni telefon modeli Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye'de satışa sundu. Teknoloji meraklıları ise bu haber sonrası fiyat sorgulaması yapıyor. Peki, Xiaomi Mi 10t Lite fiyatı ne kadar? 128 GB özelikleri neler?

Xiaomi Mi 10t Pro özellikleri neler? Xiaomi telefon markaları arasında en önde gelen Mi 10T ve Mi 10T Pro'nun tanıtımının ardından daha düşük gelir grubuna hitap eden Xiaomi Mi 10T Lite de Türkiye'de satışa sunuldu. Telefon almak isteyenlerin ise en çok merak ettiği soru Xiaomi Mi 10T Lite fiyatı ne kadar? Özellikleri nedir?

XİAOMİ 10T Mİ LİTE FİYATI NE KADAR?

Bir alışveriş sitesinde "Xiaomi Türkiye garantili" olarak satışa sunulan Xiaomi Mi 10T Lite; 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonuyla 3.899 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. Cihazın mavi, altın ve gri şeklinde üç ayrı renk seçeneğine sahip olarak satılmaktadır.

XIAOMİ Mİ 10T LİTE EKRAN ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Mi 10T Lite, 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan bir ekrana sahip. NTSC renk gamının yüzde 84'üne sahip olan bu ekran, kullanıcılara 120 Hz'e kadar tazeleme hızı sunuyor. Adaptive Sync teknolojisi ile ekrandaki görüntüye göre değişken tazeleme hızı sunan telefon, 30Hz/48Hz/60Hz/90Hz/120Hz tazeleme oranlarına destek sunuyor. Telefonun ekranındaki delikte yer alan ön kamera ise tüketicilere 16 MP çözünürlük vadediyor.

Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye fiyatı ne kadar? Xiaomi Mi 10t Pro özellikleri neler?

XIAOMİ Mİ 10T LİTE DONANIM ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Mi 10T Lite, Qualcomm'un Snapdragon 750G işlemcisinden güç alıyor. 5G bağlantı desteğine sahip olan bu işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB'ye kadar depolama alanı sunuyor. 8 çekirdekli olan telefın harici hafıza desteğini 512 GB'a kadar izin veriyor. Xiaomi'nin yeni akıllı telefonunun 4.820 mAh kapasiteli bataryası ise 33 watt hızlı şarj desteği ile tüketicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Yan tarafına monte edilen parmak izi okuyucu sensörüne sahip olan telefon, Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzü ile birlikte geliyor.

Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye fiyatı ne kadar? Xiaomi Mi 10t Pro özellikleri neler? ile ilgili etiketler telefon xiaomi mi 10t lite fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.