WRC Türkiye Rallisi büyük bir coşkuya neden oldu!

Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye Rallisi adı altında Marmaris'te düzenlediği 10. ayağının seremoni startını, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu gerçekleştirdi.

Marmaris Netsel Marina girişinde gerçekleştirilen seremonide Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sporculara başarı dileyerek organizasyonu resmen başlattı.

WRC Türkiye Rallisi büyük bir coşkuya neden oldu!

Startta, yurt dışından gelen çok sayıda sporsever ile töreni tekne ve yatlardan takip eden izleyiciler de alkışlarla pilotları destekledi.

WRC Türkiye Rallisi büyük bir coşkuya neden oldu! - Resim : 2

Pilotlar, startla birlikte marina çevresinde toplanarak hayranlarına imza dağıttı.

WRC Türkiye Rallisi büyük bir coşkuya neden oldu! - Resim : 3

Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler, daha sonra yat ile Marmaris Körfezi'nden Atatürk Meydanı'na geçerken tekne ve yatlardan yarışları takip eden turistleri selamladı.

WRC Türkiye Rallisi büyük bir coşkuya neden oldu! - Resim : 4

Yarışların seyirci etabı öncesi meydanda uzun süre havai fişek gösterisi yapıldı.

WRC Türkiye Rallisi büyük bir coşkuya neden oldu! ile ilgili etiketler Marmaris Dünya Ralli şampiyonası wrc Türkiye Rallisi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.