WP sözleşmesi kabul edilmeli mi? Kabul edilen Whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir? Maddeleri nelerdir?

Whatsapp gizlilik sözleşmesi bugün tüm gün sosyal medyanın gündemindeydi. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Whatsapp, kullanıcılarını sinirlendiren bir karara imza attı. Gizlilik sözleşmesini güncelleyen platform, kullanıcıların tüm bilgilerinin Facebook ile paylaşılmasının önünü açtı. Peki, Whatsapp sözleşmesi kabul edilmeli mi? Nasıl iptal edilir?

Sosyal medya platformu Whatsapp, kullanıcılarını kızdıran bir karara imza attı. Tüm gizlilik bilgilerini ve sözleşmesini güncelleyen Whatsapp, kullanıcıların bilgilerini Facebook ile paylaşılmasına imkan veren gizlilik sözleşmesini yürürlüğe koydu. Peki, kabul edilen Whatsapp gizlilik sözleşmesi nasıl iptal edilir?

WHATSAPP SÖZLEŞMESİ NEDİR?

WhatsApp, 8 Şubat 2021 itibarıyla yürürlüğe girecek yeni gizlilik ilkelerini açıkladı. Şirketin internet sitesinde yapılan açıklamalar, WhatsApp'ın bundan sonra Facebook ile rahat rahat veri alışverişi yapabileceğini gözler önüne seriyor. Üstelik veri paylaşımına izin vermeyecek kullanıcılar, WhatsApp kullanamayacaklar.

WP sözleşmesi kabul edilmeli mi? Kabul edilen Whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir? Maddeleri nelerdir?

WHATSAPP SÖZLEŞMESİ KABUL ETMEK ZORUNLU MU, NASIL İPTAL EDİLİR?

Kullanım koşullarını değiştiren WhatsApp, kullanıcıların verilerinin doğrudan Facebook ile paylaşılmasını istiyor. Bu koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak. Sözleşme kabulü, iptali vb. bir durumla ilgili henüz aktif bir buton WhatsApp uygulamasında yer almıyor.

WHATSAPP KULLANICILARIN HANGİ VERİLERİNİ TOPLAYABİLİYOR?

Hesap Bilgileri
Mesajlar
Bağlantılar
Durum Bilgisi
İşlem ve Ödeme Verileri
Müşteri Desteği ve Diğer İletişimler

WP sözleşmesi kabul edilmeli mi? Kabul edilen Whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir? Maddeleri nelerdir? - Resim : 2


Kullanım ve Kayıt Bilgileri
Cihaz ve Bağlantı Bilgileri
Konum Bilgileri
Çerezler
Başkalarının Sizin Hakkınızda Sağladığı Bilgiler (Üçüncü taraftan sağlanır.)
Kullanıcı Şikayetleri (Üçüncü taraftan sağlanır.)
WhatsApp'taki İşletmeler (Üçüncü taraftan sağlanır.)
Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları (Üçüncü taraftan sağlanır.)
Üçüncü Taraf Hizmetleri (Üçüncü taraftan sağlanır.)

WP sözleşmesi kabul edilmeli mi? Kabul edilen Whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir? Maddeleri nelerdir? ile ilgili etiketler WhatsApp whatsapp sözleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.