Wout Weghorst kimdir? Weghorst kaç yaşında, nereli?

Beşiktaş’ın yeni santraforu Hollandalı yıldız oyuncu Wout Weghorst, siyah beyazlı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü. Uzunca bir süredir Beşiktaş’ın gündemini meşgul eden Hollandalı yıldız Wout Weghorst kimdir sorusuna yanıt aranmaktadır.

Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ın yeni sezonda kadrosuna dahil ettiği Hollandalı yıldız Wout Weghorst transferi mutlu sonla bitti. Geçtiğimiz sezonda özellikle gol yollarında büyük sıkıntılar çeken siyah beyazlılar bunu Weghorst ile sonlandırmaya çalışacak. Peki, Wout Weghorst kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Wout Weghorst Kimdir?

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Wout Weghorst, 7 Ağustos 1992 tarihinde Borne’de dünyaya geldi. Yerel kulüplerde forma giymeye başlayan Weghorst, ilk olarak Willem II takımının alt yapısına ve buradan da Emmen'e transfer oldu.

Wout Weghorst kimdir? Weghorst kaç yaşında, nereli?

İlk resmi maçını 10 Ağustos 2012'de Dordrecht ile oynayan Weghorst, ilk resmi golünü de 21 Eylül'de Veendam'a karşısında kaydetti. Emmen ile geçirdiği iki yılda toplam 67 maça çıkan Weghorst, 21 gol attı.

Weghorst, Heracles Almelo ile ilk maçına 9 Ağustos 2014'te AZ’ye karşı çıktı. İlk sezonunda kulübü küme düşme tehlikesi yaşadı fakat ikinci sezonunda 33 maçta 12 gol atarak takımının ligi 6.cı bitirmesinde büyük pay sahibi oldu. Heracles Almelo ile toplam 73 maça çıkan Weghorst, 24 gol atmayı başardı.

Heracles Almelo ile başarılı bir sezon geçiren Weghorst, Temmuz 2016'da Eredivisie kulübü AZ'ye dört yıllığına transfer oldu. Takımıyla ilk sezonunda ligde 13 gol atan Weghorst, ayrıca Avrupa kupalarındaki ilk golünü UEFA Avrupa Ligi'nde Dundalk'a karşı attı.

İkinci sezonunda tüm kulvarlarda 37 maça çıkan Weghorst, 27 gol atarak harika bir sezon geçirdi ve bu performansıyla Hollanda millî takımına çağrıldı.

Wout Weghorst kimdir? Weghorst kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

26 Haziran 2018'de Wolfsburg ile dört yıllığına sözleşme imzaladı. 31 Ocak 2022'de İngiltere Premier League takımlarından Burnley'e transfer oldu.

Weghorst, Hollanda U-21 takımıyla ilk ve tek maçına 14 Ekim 2014'te Portekiz U-21 takımına karşı çıktı ve 1 gol atmayı başardı.

Hollanda millî futbol takımıyla ilk maçına 23 Mart 2018'de İngiltere'ye karşı çıktı.

Wout Weghorst kimdir? Weghorst kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Beşiktaş Wout Weghorst
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.