Wout Weghorst galibiyet sonrası konuştu: Bunun için buraya gelmiştim, inanılmaz bir görüntü

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Vavacars Fatih Karagümrük'ü konuk etti ve sahadan 4-1'lik net galibiyetle ayrıldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlılarda Wout Weghorst açıklamalarda bulundu ve "Taraftarın da takıma olan ilgisini görmek çok güzeldi. Zaten ben de bunun için buraya gelmiştim, inanılmaz bir görüntüydü." dedi..

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Wout Weghorst, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

''BENİM İÇİN GÜZEL BİR HAFTA''

Beşiktaş forması ile Süper Lig'deki ilk golünü atan Weghorst, ''Harikaydı, inanılmazdı. İlk golümü buldum. Rosier'in harika ortasını tamamladım. Benim için güzel bir hafta, çocuğum oldu, üzerine burada golümü attım. Bu haftayı ömrüm boyunca unutmayacağım.

''ZATEN BUNUN İÇİN BURAYA GELDİM''

Taraftarın da takıma olan ilgisini görmek çok güzeldi. Zaten ben de bunun için buraya gelmiştim, inanılmaz bir görüntüydü. Çok mutluyum burada olmaktan dolayı.

Rosier'in doğum gününde kafasında yumurta kırmıştım bu hafta ama o bana güzel bir asist armağan etti. Teşekkür ediyorum ona da'' ifadelerini kullandı.

Wout Weghorst galibiyet sonrası konuştu: Bunun için buraya gelmiştim, inanılmaz bir görüntü ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig fatih karagümrük 3.Hafta Maçı Wout Weghorst Maç sonu açıklamalar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.