Wolverhampton ile anlaşma sağlandı!

İngiliz basını, Beşiktaş’ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Wolverhampton’ın Luyindama için 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’la anlaştığını ileri sürdü.

Galatasaray, devre arasında transfer operasyonu yapmaya hazırlanırken, İngiliz medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Wolverhampton’ın Christian Luyindama için 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’la anlaştığı ileri sürüldü. Finansal fair-play yaptırımları gereği, oyuncu satışı karşılığında transfer yapabilen sarı-kırmızılı kulübün bu teklifi kabul ettiği de iddialar arasında.

Şu sıralarda sakatlığı sebebiyle tedavisine devam edilen Luyindama ile sezon başında bir başka İngiliz kulübü Aston Villa ilgilenmişti. Luyindama’nın olası satışı halinde, Galatasaray’ın bir stoper transferi yapması gerekecek. Terim’in şimdiden bu doğrultuda bir aday listesi hazırladığı da gelen haberler arasında.

Wolverhampton ile anlaşma sağlandı! ile ilgili etiketler Galatasaray Christian Luyindama Wolverhampton
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.