Witcher 3: Wild Hunt oyununun beklenen güncellemesinin detayları belli oldu!

Witcher kitabında esinlenerek tasarlanan The Witcher3 : Wild Hunt oyununun 3. yeni nesil güncellemesinin detayları belli oldu. Gelecek güncellemeyle beraber neler geleceğini gösteren oynanış videosu yayınlandı. Güncellemesinin ücretsiz olacağı söylenen Witcher 3: Wild Hunt'a hangi yenilikler geldi? Detayları haberimizde...

Polonyalı Andrzej Sapkowskihe tarafından yazılmış olan Witcher seri kitaplarından esinlenerek tasarlanan Witcher 3: Wild Hunt oyununun yeni nesil güncelleme detayları belli oldu.

GÜNCELLEMEDE HANGİ YENİLİKLER GELDİ?

14 Aralık 2022’de yayınlanması planlanan güncelleme, ücretsiz olarak çıkacak. Witcher hayranlarının gelmesini iple çektiği bu oyunun güncelleme detayları şu şekilde;

Witcher 3 yeni nesil, ışın izleme (ray tracing), geliştirilmiş ekran alanı yansımaları, daha iyi bitki örtüsü ve dokularla görsel açından oldukça geliştirilmiş bir oyun olarak karşımıza çıkacak. FSR 2.1 ve DLSS 3 desteği de geliyor. Konsollarda 60FPS performans modu ile ışın izlemeli 30FPS grafik modu arasında geçiş yapılabilecek. Oyuna fotoğraf modu da ekleniyor. Fotoğraf modundan bahsetmişken, kamera, daha fazla yakınlaştırmaya izin verecek.

GÜNCELLEMENİN HEDEFİ OYUNCULARI DAHA FAZLA OYUNUN İÇİNE ÇEKMEK

Mücadeleye, özellikle de sihir sistemine bazı yaşam kalitesi güncellemeleri geliyor. Oyuncuları mücadeleye sokmak için tasarlanmış alternatif hızlı işaret atışı seçeneği sunuluyor. Oyuncuları oyuna daha fazla çekmek için haritalara işaretlenen soru işaretlerini gizlemelerine olanak tanıyan harita filtreleme sistemi geldi. Mini harita da güncellendi; oyuncular artık art sırtındayken veya savaş halindeyken mini haritayı gizleyebilecek.

CD Projekt Red, topluluk tarafından hazırlanmış modların da yeni nesil sürüme dahil edileceğini söylüyor. Bu güncelleme, yeni bir görev ve birkaç yeni donanım sunan Netflix DLC’si içeriyor. Dizinin hayranlarının bu DLC’ye bayılacağı kesin. Bazı görevlerdeki hataların da bu güncellemeyle düzeltildiği belirtildi. Son olarak, Witcher 3’ün çapraz platform desteğine sahip olacağı söylendi. Bu, oyuncuların çeşitli platformlarda ilerlemelerinin aynı olacağı anlamına geliyor.

 

 

 

 

Witcher 3: Wild Hunt oyununun beklenen güncellemesinin detayları belli oldu! ile ilgili etiketler The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.