Windows 11 İçinde Olan Yeni Sürüm Windows 10 Uyumunu Yakaladı! Windows 10'da Aynı Özellik Yer Alacak! DirectStorage Windows 10 ile Geliyor!

Windows 11 yeni bir tasarım ile tanıtıldı. Yeni tanıtım ile beraber DirectStorage özelliği bir anda göz kamaştıran bir özellik haline geldi.

Windows 11 yeni bir tasarım ile tanıtıldı. Yeni tanıtım ile beraber DirectStorage özelliği bir anda göz kamaştıran bir özellik haline geldi.  

 

Bilgisayar ortamında kullanılacak olan bu özellik, daha fazla oyuncuya ulaşabilme kalitesi taşıyor. Yeni özellik ile beraber bilgisayar ortamında da kullanılacak olan bu DirectStorage teknolojisi özelliği daha çok oyuncuya hitap etme amacı güdüyor. Çok daha fazla oyuncuya bir arada ulaşmak amacıyla Windows 10 tarafından da kullanılıyor olacak. Uyum şimdiden sevildi.

 

Windows 11 ve Windows 10 Uyumlu Olacak! İki Sürüm de Oyunculara Hitap Edecek!

 

Daha önce özelikle DirectStorage özelliği ile dikkat çeken yeni Windows 11 şimdide 10 sürümünde kullanılabilir, olacak. Detayları ile dikkat çekiyor. DirectStorage, Windows 11'de olan en önemli ve ideal özelliklerden bir tanesi olarak gündeme geldi. Güncel gelişmelerle beraber yepyeni bir tasarım imzası atıldı. 

 

Microsoft’un Yeni Kararı! Windows 11 ve Windows 10 DirectStorage Kullanarak Öne Çıkacak!

 

DirectStorage tanıtıldığı ilk andan itibaren büyük ilgi odağı oldu. Sarah Bond açıklama yaparak, “oyun için şimdiye kadarki en iyi Windows” diyerek tanıtıma bir yenilik ekledi. Yayınlanan makaleler ile beraber özelliğin tam açıklaması da yapıldı. 

 

DirectStorage Teknolojisi ile beraber daha fazla bir oyuncu kitlesi hedefleniyor. Özellikle yeni oyuncu alanında çok büyük avantaj sağlayan bu özellik ile beraber Windows 11 büyük ilgi görecek! Windows 11 teknolojisinin en temel ve en yeni özelliği geliyor. Özellik oyunculara avantajlı bir oyun alanı sunarken Windows 10 uyumu ile daha çekici bir hal alıyor. Yükseltme ve güncellemeler ise hemen verilecek. 

 

Windows 11 İçinde Olan Yeni Sürüm Windows 10 Uyumunu Yakaladı! Windows 10'da Aynı Özellik Yer Alacak! DirectStorage Windows 10 ile Geliyor! ile ilgili etiketler Windows
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.