Wimbledon şampiyonlarından Simona Halep, bu yıl turnuvaya katılamayacağını açıkladı

Kadınlarda dünya 2 numarası Naomi Osaka'nın ardından 3 numara Simona Halep de Wimbledon'dan çekildi... Sakatlığı nedeniyle Roland Garros'u da kaçıran 29 yaşındaki Rumen raket, Londra'da 2019'da şampiyonluğa ulaşmıştı.

Rafael Nadal ve Naomi Osaka'dan sonra Simona Halep de Wimbledon'dan çekildi... Kadınlar dünya 3 numarası Rumen raket, sakatlığı nedeniyle sezonun 3. grand slam tenis turnuvasına katılamayacağını açıkladı. 

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, Rumen tenisçi, baldırındaki sakatlık dolayısıyla İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek turnuvaya katılamayacak.

2019'da şampiyonluğa ulaştığı Wimbledon'da bu yıl oynayabilmek için elinden geleni yaptığını belirten Halep, "Sakatlığımı tam olarak atlatamadım. Turnuvadan çekilmek zorunda kaldığım için gerçekten üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde 2 grand slam şampiyonluğu bulunan 29 yaşındaki tenisçi, sakatlığı sebebiyle Fransa Açık'ta da mücadele edememişti. Koronavirüssalgını nedeniyle geçen yıl iptal edilen Wimbledon, 28 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.

Wimbledon şampiyonlarından Simona Halep, bu yıl turnuvaya katılamayacağını açıkladı ile ilgili etiketler Simona Halep Wimbledon Tenis
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.