Alanya'da solun yeni lideri Wilson Eduardo

Alanyaspor'un 8. transferi Wilson Eduardo oldu. 31 yaşındaki Portekizli sol kanat oyuncusuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Alanya'dan daha önce de teklif aldığını açıklayan Wilson, "Süper Ligi çok iyi biliyorum. Birinci ile sonuncu takım arasında çok uçurum yok. Beşiktaş'a karşı iki kere oynamıştım" dedi.

Süper Lig'e Başakşehir'i deplasmanda 0-1 mağlup ederek 3 puanla başlayan Alanyaspor'da transfer sürüyor. Akdeniz ekibi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin El-Ain takımında oynayan Angolalı sol açık Wilson Eduardo'yu (31) kadrosuna kattı. 

Portekiz'de Brada ve Sporting, Hırvatistan'da Dinamo Zagre formaları giyen tecrübeli kanat oyuncusu için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törende konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu, "Portekiz'in Braga takımında kaptanlık yapmış Eduardo'yu kadromuza kattık. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olsun. Kendisi forvet, forvet arkası ve kanatlarda oynayan bir oyuncu. Alanyaspor'a katkı sağlayacak bir oyuncu. Kazasız ve belasız bir lig diliyorum" dedi.

Alanya'da solun yeni lideri Wilson Eduardo

"BEŞİKTAŞ'A KARŞI 2 KERE OYNADIM"

Wilson Eduardo ise daha önce de Alanyaspor'a gelme ihtimalinin olduğunu ancak başka yere transferinin gerçekleştiğini belirtti. Alanyaspor'u son yıllarda takip ettiğini dile getiren Eduardo "Teklifler olmasına rağmen Alanyaspor, sürekli gelişmekte ve seviyesini kollayan bir kulüp olduğu için buraya gelmeyi çok istedim. Buradan olmaktan çok mutluyum. Beklentileri karşılamak en büyük hedefim" diye konuştu.

Eduardo, Türkiye ligini çok iyi bildiğini, Beşiktaş'a karşı 2 kere oynadığını ifade ederek, "Konyaspor ve Fenerbahçe'ye karşı da oynamıştım. Süper Ligi çok iyi biliyorum. Birinci ile sonuncu takım arasında çok uçurum yok. O yüzden zor bir lig. Burada oynayan arkadaşlarım da var. Bundan dolayı da bilgim iyi" dedi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Eduardo, karakter olarak her şeyini sahada yüzde 100 veren bir oyuncu olduğunu dile getirerek, golleri ve asistleriyle onları mutlu etmek istediğini söyledi.

Alanya'da solun yeni lideri Wilson Eduardo ile ilgili etiketler Alanyaspor Wilson Eduardo hasan çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.