Wilma Elles’in Hollywood’ta çekilen filmi California’da sinemalarda

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle adından söz ettiren 34 yaşındaki Alman asıllı oyuncu Wilma Elles pandemi öncesinde Hollywood Paramount Stüdyosu’nda "Silver Carnation" isimli filminde kadın başrolü Ania’yı oynadı. Film İranlı Showmaster ve şair Fereydoun Farrokhzad’nin gerçek hayatını anlatıyor. Wilma Elles ise onun Alman karısını oynuyor.

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisiyle adını duyuran Alman kökenli Wilma Elles, "Silver Carnation" isimli filminde kadın başrolü Ania’yı oynadı.

Wilma Elles’in Hollywood’ta çekilen filmi California’da sinemalarda

 FİLMİN YÖNETMENİNDEN BÜYÜK ÖVGÜ


Film İranlı Showmaster ve şairin Fereydoun Farrokhzad’nin gerçek hayatını anlatıyor. Wilma Elles ise onun Alman karısını oynarken, erkek başrolü ise Shahryar Rumi üstlendi. Filmin yönetmeni Roy Sartipi, ikisinin aralarındaki kimyayı muhteşem olarak değerlendirdi.

Wilma Elles’in Hollywood’ta çekilen filmi California’da sinemalarda - Resim : 2


Ayrıca Wilma Elles’in doğal ve güçlü oyunculuğunun Amerikan seyirci tarafından çok beğenildiğini ve filmin büyük başarıyla 3 haftadan beri Amerikan sinemalarında olduğunu ve yakın zamanında Avrupa’da da beyaz perdeye taşınacağını belirtti. Oyuncu sinemanın gidişatıyla ilgili renkli görüntüleri de sosyal medya hesabında paylaştı.

Wilma Elles’in Hollywood’ta çekilen filmi California’da sinemalarda - Resim : 3

Wilma Elles’in Hollywood’ta çekilen filmi California’da sinemalarda - Resim : 4

 

Wilma Elles’in Hollywood’ta çekilen filmi California’da sinemalarda ile ilgili etiketler Wilma Elles Hollywood california Hollywood Paramount Stüdyosu Silver Carnation Fereydoun Farrokhzad
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.