Wilma Elles Güpegündüz Tacize Uğradı! Elles'in Tacizden Kurtuluşu Filmleri Aratmıyor!

Bir taciz itirafı da oyuncu Wilma Elles'ten geldi. Yıllar önce bir servis şoförünün tacizine uğradığını açıklayan Elles'in tacizden kurtuluş hikayesi de ilginç. Bindiği minibüsün şoförünün aracı tenha bir yere çektiğini söyleyen oyuncu araçtan titreyerek indiğini söyledi.

Wilma Elles taciz itirafıyla başına gelenlerin her kadının başına gelebileceğini aktardı. İstanbul'da hem de gündüz gözüyle uğradığı tacizi tüm çıplaklığıyla anlatan Elles, bindiği minibüste başına gelenleri anlattı.

Başarılı oyuncu, yokuş çıkmak üzereyken yanına yaklaşan minibüsün şoförünün kendini yokuş başına kadar çıkarmayı teklif ettiğini söyledi. Ardından bindiği minibüsü tenha bir yere çeken ve perdeleri kapatan şoförün tacize başladığını söyleyen Wilma Elles, şoförü kendisiyle bir başka yerde görüşeceğini söyleyerek kandırdığını ve kurtulduğunu itiraf etti.

Yaşadığı olayı anlatan Ünlü oyuncu Wilma Elles, “Aracın içindeyim ve tek başınayım mezarın yanında duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Şoför gidiyor, perdeleri kapatıyor ben çok heyecanlıyım ama belli etmedim. Siz ne yapıyorsunuz dedim, ‘çok güzelsiniz biz tanışalım” falan dedi. Ben de siz çok güzelsiniz dedim, çok hoş bir erkeksiniz sizinle daha iyi bir yerde bir araya gelelim dedim. Burada değil, numaramı vereyim dedim. Ben gerçek numara vermek zorunda kaldım çünkü biliyordum ki o beni çaldıracak. Çaldırdı, bir süre sonra ikna oldu. Titreyerek arabadan indim, sonra beni 5-6 kez aradı” dedi.

Wilma Elles'in Tacizden Kurtuluş Hikayesi Filmleri Aratmıyor!

Elindeki poşetleri taşıma teklifinde bulunan şoförün minibüsüne binen Elles, "Yaklaşık 1,5 yıl önce İstanbul'da başıma geldi. Üstelik gündüzdü. Tam olarak şöyle cereyan etti: Önümde bir yokuş vardı, elimde çantalar... Kapısı açık bir araç yaklaştı. 'Atlayın, sizi yukarıya götüreyim' dedi. Nasıl bindiğimi hatırlamıyorum. Sonrası da anlattığım gibi" dedi.

Wilma Elles'in taciz hikayesi sonrası son olarak şunları söyledi: Mutlaka her kadının başına geliyor. Mesela ben eskiden karanlıkta yürürken cep telefonuyla konuşur gibi yapıyordum. Arkamda biri varsa duysun diye" ifadeleirni kullandı.

Wilma Elles Güpegündüz Tacize Uğradı! Elles'in Tacizden Kurtuluşu Filmleri Aratmıyor! ile ilgili etiketler Wilma Elles Taciz itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.