Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş ile davalık oldu!

Öyle bir geçer zaman ki dizisi oyuncusu Wilma Elles eski eşi ile davalık oldu. Geçtiğimiz yıl ayrılan çift nafaka konusunda anlaşmaya varmıştı.

Öyle bir geçer zaman ki oyunculuğu ile üne kavuşan Wilma Elles geçtiğimiz yıl ayrıldığı eşi Kerem Göğüş'e İstanbul Mahkemesinde dava açtı. Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş'e açtığı davada çocuklarına tek başına baktığını ve Göğüş'ün kendilerine yardımda bulunmadığını söyledi.

Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş ile davalık oldu!

İstanbul Mahkemesine sunduğu dilekçe'de şu ifadelere yer verdi:

“Wilma Elles ile Kerem Göğüş, 24 Aralık 2014’te bir sözleşme imzalamıştır. Sözleşmeye göre Göğüş, her bir çocuk için 770 Euro ödemeyi kabul etmiştir. Ancak çocuklarına herhangi bir yardımda bulunmamıştır.”

Nafakanın ödenmesi için Göğüş’e geçen yıl noterden ihtarname gönderdiklerini dava dilekçesinde belirten Elles’in avukatı, “Kerem Göğüş’ün gayrimenkulleri vardır. Ayrıca kira gelirleri bulunmaktadır. Ekonomik durumu göz önünde bulundurularak nafaka bağlanmasını talep ediyoruz” dedi.

Wilma Elles eski eşi Kerem Göğüş ile davalık oldu! ile ilgili etiketler Wilma Elles dava kerem göğüş nafaka eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.