Willian Arao resmen Fenerbahçe'de! Brezilyalı orta sahayla 2+1 yıllık sözleşme

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Willian Arao’yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Sarı lacivertliler, Arao ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, uzunca bir süre ilgilendiği Flamengo’nun 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Willian Arao’yu kadrosuna kattı. Brezilyalı oyuncu, kendisini 2+1 yıllığına Sarı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu.

Willian Arao resmen Fenerbahçe'de! Brezilyalı orta sahayla 2+1 yıllık sözleşme

Willian Arao’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Willian Arao, imza töreni sonrası yaptığı açıklamasında, "Her maçta savaşacağım. Fenerbahçe için hayatımı ortaya koyacağım. Sahada canımı vermeye geldim." dedi.

Willian Arao resmen Fenerbahçe'de! Brezilyalı orta sahayla 2+1 yıllık sözleşme ile ilgili etiketler Fenerbahçe willian arao
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.