Willian Arao, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyor! Tarih belli oldu

Fenerbahçe, 20 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev karşılaşması öncesi transferde harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin 2 yıldızı kadroya katmak konusunda ciddi adımlar attığı belirtildi.

Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev maçıyla sezonu açacak Fenerbahçe transferde iki yıldızı kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Milliyet'te yer alan habere göre; 14 Temmuz Perşembe günü UEFA’ya kadro bildirmesi gereken Fenerbahçe’de beklenen hamleler geliyor. Orta sahada 6 numara için Willian Arao ve sol beke de Giuseppe Pezzella konusunda beklenen adımlar atıldı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Uzun süre Real Betis’ten William Carvalho için uğraşan sarı-lacivertliler mali konularda istediği karşılığı bulamadı. Listenin ikinci sırasında yer alan Flamengo’lu Willian Arao ile görüşmeler olumlu ilerledi. Hem Flamengo hem de Brezilyalı futbolcuyla anlaşma sağlandı. Oyuncunun yeni haftada İstanbul’da olacağı ve UEFA kadrosuna yazılacağı dile getirildi.

KADROYA ALINMADI

Şu anda aradaki ufak detaylar görüşülüyor. Fenerbahçe’nin 29 yaşındaki orta saha için Flamengo’ya 3 milyon Euro bonservis ödemesi bekleniyor.

Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı ve yıllık 1.3 milyon Euro net maaş ödeneceği kaydediliyor. Willian Arao, Flamengo’nun Brezilya Serie A’da Corinthians ile oynayacağı maçın kadrosuna da alınmadı. Jorge Jesus, Willian Arao ile 2020 yılında Flamengo’da çalışmış hatta geçen sezonun başında Benfica’ya da istemişti.

SOL BEKE PEZZELLA

Sol bek konusunda da sarı-lacivetlilerde sıcak saatler yaşanıyor. Sao Paulo’dan Welington ve Parma’dan Giuseppe Pezzella öne çıkan oyuncular. Ancak Jorge Jesus’un daha önce Benfica’ya da istediği 24 yaşındaki Giuseppe Pezzella’ya öncelik verdiği belirtildi. Genç sol bek için kısa sürede resmi gelişmelerin olacağı vurgulandı.

Willian Arao, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyor! Tarih belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Flamengo willian arao Dinamo Kiev Giuseppe Pezzella
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.