Willian Arao, Austria Wien maçı öncesi konuştu: Zor bir müsabakaya çıkacağız

UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında evinde Avusturya temsilcisi Austria Wien ile karşılaşacak Fenerbahçe’de bu mücadele öncesi Brezilyalı futbolcu Willian Arao basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Willian Arao, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanşında Austria Wien ile zor bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi.

Zor bir müsabaka olacağının altını çizen Arao, "Zor bir maç bekliyoruz her maç gibi. Umarım gelişimimizin devam ettirdiğimizin sinyallerini vermeye devam ederiz. Ofansif defansif geliştiğimizi görüyoruz. Böyle devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"ADEPTE OLMAM İÇİN YARDIMCI OLUYORLAR"

Takım arkadaşlarının kendisine karşı olan tutumundan dolayı takıma alışma süresini kısalttığını belirten Brezilyalı futbolcu, "Takımıma alıştım, Avrupa’ya alıştım lige alışıyorum. Dili öğrenemedim ama öğreneceğim. Hocamızın Jorge Jesus olması adapte olmamada yardımcı oluyor. Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladılar. Bir an önce adapte olmam için yardımcı oluyorlar" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI"

30 yaşındaki futbolcu, oyun içinde duruma göre pozisyon değiştirdiğini de dile getirerek, "Benim için zor değil sahada görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Kendimi göstermeye çalışıyorum. Hocam ne istiyorsa uygulamaya çalışıyorum. Zaman zaman stoperler arasındayım, zaman zaman önlerindeyim. Takım topla çıktığında önemli bir görevim var. Önemli olan takımın kazanması, gol yemezsek daha da iyi olacak" ifadelerini kullandı.

"KONTRA ATAKLARA DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR"

Türkiye Ligi'nde geçiş oyununun kendisinin dikkatini çektiğini söyleyen Arao, "Ligde en çok dikkatimi çeken şey çok geçiş oyunu oynanıyor. Buradaki her takım kontra atak için bekliyor ve bu kontra ataklardan gol oluyor. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Kontra ataklara dikkat etmemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Willian Arao, Austria Wien maçı öncesi konuştu: Zor bir müsabakaya çıkacağız ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe willian arao UEFA Avrupa Lig austria wien
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.