Will Smith'in 'Oscar Ödülleri'nde Chris Rock'a attığı tokattan sonra 14 gün içinde başına gelen olumsuzluklar

94. Oscar Ödülleri'nde, King Richard'daki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi olan Hollywood yıldızı Will Smith'in, eşi Jada Pinkett Smith'in kısa kestirdiği saçlarıyla ilgili espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat atması geceye damga vurmuştu. Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatın gerçek mi yoksa kurgu mu olduğu hala tartışılmaya devam ederken, Smith'in hayatında da birtakım olumsuz değişiklikler oldu. İşte Chris Rock'a tokat adan Will Smith'in ödediği bedel...

2022 Oscar Ödülleri töreninde geceye damga vuran 'tokat' skandalının yankıları sürüyor. Ödül gecesi 'En İyi Belgesel' ödülünü vermek için sahnede bulunan Chris Rock, konuşması sırasında Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in sıfıra vurulmuş saçlarına atıfta bulunarak "Jada, GI Jane 2 için sabırsızlanıyorum" diyerek, GI Jane filmine göndermede bulunmuştu. Will Smith, öfkeyle yerinden kalkarak ve sahneye çıkıp Rock'a sert bir tokat atmıştı. Yerine dönen Smith, "O kirli ağzına bir daha eşimin adına..." diye bağırmıştı. Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat adete hayatını kararttı.

Will Smith'in 'Oscar Ödülleri'nde Chris Rock'a attığı tokattan sonra 14 gün içinde başına gelen olumsuzluklar

Will Smith'in bu skandal hareketinin ardından 10 yıl boyunca Oscar'dan men edilmesinin yanı sıra birçok projesi de iptal edildi. Smith'in stresle baş etmekte zorlandığı ve uzmanlardan yardım istediği iddia edilirken eşi Jada Pinkett-Smith yaptığı yeni açıklamada tokadın abartılı olduğunu vurguladı.


WİLL SMİTH'İN 14 GÜN İÇİNDE BAŞINA GELENLER

94. Oscar töreninde Chris Rock'a attığı tokatla haftalarca konuşulan Will Smith, kariyerinde zor günlerden geçiyor. Dünya, tokat olayının ardından bu kez de ''Will Smith'in 14 gün içinde başına gelenler'' başlıklı sosyal medya hesabından paylaşılan listeyi konuşuyor.

Will Smith'in 'Oscar Ödülleri'nde Chris Rock'a attığı tokattan sonra 14 gün içinde başına gelen olumsuzluklar - Resim : 2

- 12 maddelik listede ilk sırada olayın ardından Akademi tarafından alınan karar var. Buna göre Smith, 10 yıl boyunca Oscar törenine gidemeyecek. Smith, tepki çeken tokatının ardından Akademi üyeliğinden istifa ettiğini duyurmuştu.

- King Richard'taki rolüyle ilk Oscar'ını kazanan Smith, yeni projelerden men edildi. Oyuncunun Netflix projesi Fast and Loose, ünlü Bad Boys serisinin dördüncü halkası ve Smith'in kariyerine altın harflerle yazılan I am Legend'in devam filmine veda etmek zorunda kaldı.

- Öte yandan Smith’in geçen yıl yayınladığı otobiyografi kitabının film haklarını satın almak için teklif veren iki dev şirket açık artırmadan geri çekildi.

- 53 yaşındaki Amerikalı aktör Will Smith’in projeleri birer birer iptal edilirken, eşi Jada Pinkett-Smith’ten bir açıklama geldi. Jada, "Hiçbir zaman korunmaya ihtiyacım olduğunu söylemedim" diyerek, Will Smith'in törendeki tavrının abartılı olduğunu söyledi.

- Eşinin ailesinin de sırt çevirdiği Smith'in strestle baş etmekte zorlandığı, uzmanlardan yardım istediği ve rehabilitasyon merkezine kaldırıldığı iddia ediliyor.

Will Smith'in 'Oscar Ödülleri'nde Chris Rock'a attığı tokattan sonra 14 gün içinde başına gelen olumsuzluklar - Resim : 3

 

 

Will Smith'in 'Oscar Ödülleri'nde Chris Rock'a attığı tokattan sonra 14 gün içinde başına gelen olumsuzluklar ile ilgili etiketler Tokat Chris Rock will smith Jada Pinkett Smith oscar ödül töreni Oscar 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.