Will Smith'in başrölünde olduğu Ben Efsaneyim filminin devamı geliyor

Will Smith'in başrölünde olduğu 2007 yılında dünyada büyük ses getiren 'Ben Efsaneyim' filminin devamının geleceği iddia edildi. Filmin yönetmeni Francis Lawrence'ın devam filmini düşünmediği biliniyordu. Ancak ABD basınında çıkan son haberlere göre, Warner Bros. aktif olarak yeni bir 'Ben Efsaneyim' yapımı için çalışmalara başladı. Fakat projenin detayları henüz bilinmiyor.

Bir virüs nedeniyle tüm insanlığın yok olduğu  dünyada geçen 2007 yapımı 'Ben Efsaneyim' (I an Legend) filmi vizyona girdiğinide tüm dünyada ses getirmişti. Will Smith'in başrolünde oynadığı film, yeni bir haberle yeniden gündeme geldi. Paylaşılan haberlere göre yeni projeyle birlikte oluşturdukları evreni yeniden günümüze taşıyacak.

I Am Legend filminin yönetmeni olan Francis Lawrance, 2018 yılında yaptığı açıklamada bu filmin devam projesinin olmayacağını söyleyen ifadeler paylaşmıştı.

Will Smith'in başrölünde olduğu Ben Efsaneyim filminin devamı geliyor

The Hollywood Reporter tarafından paylaşılan iddaya göre, Warner Bros'un 'aktif olarak geliştirilen' projeler arasında Ready Player One, Sherlock Holmes ve ek olarak I am Legend'ın yer aldığı söyleniyor.Bu listede yer alan yapımların yenisinin gelmesi tahmin edilebilirdi fakat I Am Legend'in de bu listede yer alması takipçilerini şaşırttı.Yeni projenin önceki filmin devamı mı, evrende geçen yepyeni bir film mi yoksa bir dizi mi olduğuysa bilinmiyor.

Will Smith'in başrölünde olduğu Ben Efsaneyim filminin devamı geliyor ile ilgili etiketler I Am Legend will smith
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.