"Söylenti olduğunu düşünüyorum"

Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu Perulu orta saha oyuncusu Wilder Cartegena, Arjantin basınına konuştu. 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray iddialarına net cevap verdi.

Galatasaray'ın orta saha transferindeki hedeflerinde Wilder Cartagena, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Arjantin Ligi'nde Godoy Cruz forması giyen orta saha oyuncusu, Los Andes'a verdiği röportajda Galatasaray'a transferiyle ilgili soruya yanıt verdi. Futbol Arena'da yer alan habere göre, Sarı-Kırmızılı takıma transferi hakkında çıkan iddialara yanıt veren 25 yaşındaki Perulu futbolcu, "Bu konuda ben hiçbir şey söylemedim. Bunun bir söylenti olduğunu düşünüyorum. Somut bir durum olsa menajerim bunu bana söylerdi. Bana hiçbir şey gelmedi" dedi.

WİLDER CARTAGENA KİMDİR?

Perulu orta saha oyuncusu Wilder Cartagena, futbola Alianza Lima takımında başladı. Bu yılın ocak ayında Godoy Cruz'a transfer olan Wilder Cartagena, Peru Milli Takımı'nda da 5 kez forma giydi.

"Söylenti olduğunu düşünüyorum" ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Peru Arjantin
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.