WhatsApp'tan kurtarıcı özellik! Artık rahat nefes alabilirsiniz

WhatsApp yeni gelen özelliğini duyurdu. Sohbette tek seferde açılabilen fotoğraf ve videolarda artık ekran görüntüsü alınmayacak. META CEO'su Mark Zuckerberg açıkladı. İşte detaylar...

WhatsApp gizlilik özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Bu özellik ile sohbet ederken attığınız fotoğraf veya videolarınız ekran görüntüsüne alınmayacak. Bu özelliğin gelmesi rahat nefes alan kullanıcılar rahat paylaşım yapabilecek.

Bahsedilen güncelleme WhatsApp’ın Android sürümü için versiyon 2.22.22.3 test edilme aşamasına geçti.

WhatsApp'tan kurtarıcı özellik! Artık rahat nefes alabilirsiniz

Ekran görüntüsü alınmaya çalışıldığı halde ekranda “Güvenlik politakası nedeniyle ekran görüntüsü alınamıyor” uyarısı çıkacak.

WABetaInfo sitesine göre, üçüncü parti yazılımlar ile ekran görüntüsü veya video kaydı alınmasının önüne geçilemediği fakat kaydedilen görüntü ve video kayıtlarının tamamen siyah olduğu söylendi.

WhatsApp'tan kurtarıcı özellik! Artık rahat nefes alabilirsiniz ile ilgili etiketler WhatsApp gizlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.