Whatsapp’tan Hayat Kurtaran Özellik! Ön izleme Seçeneği Geliyor! Yakında Eklenecek! Çok İşinize Yarayacak

Mesajlaşma ve konuşmada oldukça popüler olan WhatsApp çok yakında özelliklerine bir yenisini daha katmaya başlayacak. Facebook'a girdikten sonra gelişmesini sürdürmeye devam eden WhatshApp bir başka özelliğini de test etme çalışmalarına başladı.

Mesajlaşma ve konuşmada oldukça popüler olan WhatsApp çok yakında özelliklerine bir yenisini daha katmaya başlayacak. Facebook'a girdikten sonra gelişmesini sürdürmeye devam eden WhatshApp bir başka özelliğini de test etme çalışmalarına başladı. WhatsApp sesli mesajlarla ilgili ön izleme yapma seçeneğini test ederek çok yakında kullanıcılarına sunacak. 

WhatsApp'tan hayat kurtaran özellik! Ön izleme seçeneği geliyor

Kullanıcılar için oldukça sevindirici bir haber olan gelişmede bir hayli popüler olan WhatsApp sesli mesajlar için pratik olan ön izleme seçeneğini de ekleyecek. Son zamanlarda gelişen ve yenilenen teknolojinin sonuçlarını WhatsApp'ın faceebook bünyesine katılması ve mesajlar konusunda sesli olan mesaj yöntemlerinin ön izleme sağlanarak yapılması konusunda testler yaptığı açıklandı.

İos Sürümünde Sesli Mesajlar Test Aşamasında   

 

WhatsApp uygulamasında mesajlarınızı henüz göndermeden önizleme sayesinde tekrar düzenleyip yollama imkanı bulabilirsiniz. Şu an İos sürümünde test aşaması devam eden WhatsApp sesli mesaj öni zleme yakında kullanıcılarına açık hale gelebilecek. Yanlış kaydettiğiniz sesleri iptal etmenizi sağlayacak olan WhatsApp sesli mesaj önizleme öncesinde tekrar dinleyerek iptal ya da yeniden yollama imkanı bulabilirsiniz. 

Whatsapp’tan Hayat Kurtaran Özellik! Ön izleme Seçeneği Geliyor! Yakında Eklenecek! Çok İşinize Yarayacak - Resim : 2

Eski uygulamada kayıt ettiğiniz sesleri direk yollama ile gönderebildiğiniz mesajlar artık öncesinden dinlenerek herhangi bir sorun olup olmadığına karar verilerek isteğe göre iptal edilecek ya da tekrar kayıt edip yollanabilecek. Henüz Android kullananlar ne zaman bu özelliği kullanabilecek bilinmiyor ama test aşamalarından geçtiğinde kısa zaman sonra İos kullanıcıları da bu yeni sesli mesaj ön izlemeyi kullanabilecek.

Benzer özellikler yer alsa da kullanılması zor ve zahmetli olan sesli mesaj ön izleme kullanımı ile ilgili videoları görebilirsiniz. Uygulamada kesin versiyonun işlevlerine eklenmesi kısa sürede bekleniyor. Kullanıcıları memnun edecek uygulama WhatsApp kullanıcıları için oldukça kolaylık sağlayacak.  

Yanlış Mesajlarınızı Düzenleme İmkanı

 

WhatsApp mesajlarında birçok kişi yanlış mesajdan dolayı zor durumda kalmış olabilir. Bu nedenle mesaj ön izleme tekrar kontrol edildikten sonra yollamak istediğiniz kişiye mesaj olarak iletilebilir hale gelecek.

Ekranda yer alan kaydet seçeneği dışında iptal kısmında yer alan WhatsApp uygulaması kullanıcıları için kurtarıcı olacak özellikleri eklemeye devam ediyor. Kullanıcıların zorluk çekmemesi için eklenen özellik kısa zamanda eklenmiş olacak.

Whatsapp’tan Hayat Kurtaran Özellik! Ön izleme Seçeneği Geliyor! Yakında Eklenecek! Çok İşinize Yarayacak ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.