WhatsApp'ta yeni özellik: Mesaj silme süresi uzadı

Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta yeni bir özellik devreye girdi. Buna göre, mesajların silinme süresi 60 güne çıktı. Öte yandan WhatsApp yeni Android sürümü ile birlikte durum güncellemesine sesli mesaj ekleyecek.

Dünya genelinde kullanılan WhatsApp geçtiğimiz yıllarda gönderilen mesajların silinebilmesine imkan tanımıştı. Şirket bu özelliği daha da geliştirdi.

Son güncellemelere göre gönderilen bir mesaj silmek için 60 saate sahip olacaksınız.

WABetainfo’nun haberine göre, WhatsApp Android 2.22.16.3 sürümü ile birlikte durum güncellemesinde sesli mesaj seçeneğini de ekleyecek.

WhatsApp'ta yeni özellik: Mesaj silme süresi uzadı

Kullanıcılar fotoğraf ve videolara ek olarak sesli notlar da paylaşabilecekler. WhatsApp bu özelliğin adını “voice status” olarak belirledi.

Görüntülerde durum sayfasının alt tarafında artık bir mikrofon simgesi bulunuyor ve kullanıcılar bu düğmeye basarak sesli notlarını kaydedip diğer WhatsApp kullanıcıları ile paylaşabiliyorlar.

WhatsApp'ta yeni özellik: Mesaj silme süresi uzadı - Resim : 2

Mikrofonun altında, alışılageldik metin, fotoğraf, video paylaşma seçenekleri yer alıyor.

Whatsapp, sesli durum bildirimlerini uçtan uca şifreleyecek ve sadece seçilen kişilere gösterecek.

WhatsApp'ta yeni özellik: Mesaj silme süresi uzadı ile ilgili etiketler WhatsApp Android durum sesli mesaj mesaj silme mesaj silme süresi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.