WhatsApp'ta yanlış mesajlar geri alınabilecek!

WhatsApp, sunduğu güncellemelerle yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl görüntülü görüşme özelliğini kullanıma sunan WhatsApp, şimdi de kullanıcıların hoşuna gidecek yeni güncellemesi yayınladı.

Uzun zamandır bu özelliği kullanıma sunmayan uygulama, nihayet beklenen güncellemeyi yayınladı. Yayınlanan güncellemeyle birlikte uygulamada bundan böyle kullanıcılar yanlış kişilere gönderdikleri mesajları iptal edebiliyor.

Kullanıcıların gönderdikleri mesajları silmelerine imkan sağlayan bu özellik için kullanıcıların ilk etapta gönderdikleri mesajlara tıklaması ve ardından menü sekmesi üzerinden iptal et tuşuna seçmeleri gerekiyor.

Şu anda belli kullanıcılar tarafından kullanılabilen bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceği belirtiliyor. Uygulamaya gelen 'Geri Al' özelliği sayesinde mesajlaşma ekranında gönderilen mesajı geri almak mümkün.

5 DAKİKA İÇİNDE SİLMEK GEREKİYOR

Yalnız altını çizmekte yarar var. Mesajı geri almak için 5 dakikalık sürede bu işlemi yapmanız gerekiyor. Bu dakikanın ardından mesajı geri silemeyeceğinizi belirtelim. Bu arada kullanıcı mesajı sildiğinde karşı tarafa mesajın silindiğine dair bir bildirimin de gittiğini söyleyelim.

WhatsApp'ta yanlış mesajlar geri alınabilecek! ile ilgili etiketler WhatsApp mesaj silme mesaj geri alma güncelleme wap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.