WhatsApp'ta köklü değişiklik!

Dünyada en çok kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni güncellemesiyle köklü bir değişikliğe gidiyor. Uygulamanın logosu değişiyor.

Sosyal medya devi Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp çok konuşulacak radikal bir değişikliğe hazırlanıyor. Zira popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp hafızalara kazınmış logosunu değiştirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz dönemde iddiaları ortaya çıkan bu değişim WhatsApp'ın 2.18.74 beta sürümünde kullanıma girdi. Yeni güncellemeyi telefonlarına indiren kullanıcıların uygulamada gördüğü logo otomatik olarak değişecek.

8McOlwRN4EW1lza-JjJWbg

6 LOGO ARASINDAN SEÇİM YAPILABİLECEK

6 farklı logoyu kullanıma sunan WhatsApp kullanıcıların sahip olduğu ara yüze göre logoları otomatik olarak değiştirecek. Aynı yenilik sayesinde kullanıcılar istemeleri halinde logoyu kendileri de manuel olarak değiştirebilecek ve bu 6 opsiyon arasından seçim yapabilecek.

Şu an beta kullanıcılarının kullanımına sunulan özellik, kısa bir süre sonra milyonlarca kullanıcının beğenisine sunulacak. WhatsApp bu adımı Google’ın geliştiricilerin kullanması için önerdiği çoklu logo sisteminin bir parçası olarak hayata geçirdi.

WhatsApp'ta köklü değişiklik! ile ilgili etiketler WhatsApp logo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.