WhatsApp'ta kaybolan fotoğraf ve videoları geri getirme!

Android kullanıcıları son güncellemelerle birlikte WhatsApp içerisinde bazı video ve fotoğrafların kayıp olduğunu fark etti. Bu fotoğrafları ve videoları uygulamanın içerisine geri döndürmek için izleyeceğiniz çok basit adımlar var.

Android kullanıcıları WhatsApp’ın son sürümlerinde fotoğraflar ve videolar gibi medya içeriklerini bulamadıklarını fark etti. Bununla birlikte, içerik telefonlarında mevcuttu ve fotoğraf galerisinden erişilebilir durumdaydı. Bu kullanıcılar arasındaysanız ve WhatsApp’taki kayıp medya sorunundan etkileniyorsanız, medya içeriğinizi uygulamaya geri getirmek için yapacağınız çok basit bir yöntem var.

Megabayt ekibi sorunun çözümünü adım adım anlattı. Bu habere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP'TA KAYBOLAN FOTOĞRAF VE VİDEO SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

WhatsApp'ta kaybolan fotoğraf ve videoları geri getirme! ile ilgili etiketler WhatsApp Sorun Android çözüm kaybolan fotoğraflar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.