WhatsApp'ta Karşı Taraf Kiminle Mesajlaşıyor Acaba! Bu Uygulamalarla Öğrenmeniz Mümkün!

WhatsApp'ta çevrimiçi gördüğünüz arkadaşınızın, sevgilinizin kimlerle konuştuğunu merak etmişsinizdir. Bu merak çoğu kez sizi yerinizde durdurmaz. Ancak teknoloji bu merakınızı giderecek uygulamaları sizler için hazırladı.

WhatsApp'ta karşı tarafın çevrimiçi olduğunda kimlerle konuştuğunu, kimlerle mesajlaştığını bilmeniz artık mümkün. Etik olarak doğru bulunmamasına rağmen bazı uygulamalar sizin bu merakınızı giderecek donananımsa sahip. İşte WhatsApp'ta sevgilinizin kimlerle mesajlaştığını gösteren uygulamalar... WhatsApp'ta Karşı Taraf Kiminle Mesajlaşıyor Acaba! Bu Uygulamalarla Öğrenmeniz Mümkün!

Myspy WhatsApp Uygulaması

En ünlü WhatsApp uygulaması Myspy'dir. Karşı tarafın kimlerle konuşutğunu merak ediyorsanuz indirin. iPad ve iPhoneler için ve Android ler için de sürümleri mevcut. İndirdikten sonra gönderilen, alınan ve silinen tüm mesajlra erişebileceksiniz.

Gelen ve giden aramaların kaydı ve güzergah listesiyle birlikte GPS konumu da görünür olacaktır. Tüm mesajlaşma uygulamaları ve sosyal medya aktiviteleri de her 5 dakikada bir otomatik olarak raporlanacaktır. Küçük çocuklarını, büyük ağ dünyasıyla beklenmedik olaylardan korumak isteyen ebeveynler arasında oldukça yaygındır.

Bir kişinin hareketlerini araştırmak için başka bir olasılık, WhatsApp temsilcisi tarafından sunulmaktadır. Bu uygulama aynı zamanda tüm cihazlara indirilebilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, WhatsApp etkinliğini uzaktan izleyebileceksiniz. Sadece kişinin adını ve numarasını girin ve "Takip et" seçeneğine tıklayın.

WhatsApp'ta Karşı Taraf Kiminle Mesajlaşıyor Acaba! Bu Uygulamalarla Öğrenmeniz Mümkün!

Cerberus Uygulaması

Cerberus uygulaması aslında başka bir amaç için üretilmiştir. Cihazların olasu çalınması durumunda coğrafi konum bilgisi sağlar. Yani doğru kullanılırsa bize birçok bilgi sağlayabilir. Önceki "Cerberus"un aksine, kendisinden hiçbir iz bırakmaz.

WhatsApp Kullanım Tavsiyesi

WhatsApp rehberinizdeki kişilerin kimlerle mesajlaştığını merak etmeniz sizi bu uygulamalara yönlendirebilir. Ancak unutmayın ki karşı taraf da sizin mesajlarınızı merak ediyor olabilir. O zaman cihazınızı gözünüzün önünden ayırmayın ve dikkatli olun.

WhatsApp'ta Karşı Taraf Kiminle Mesajlaşıyor Acaba! Bu Uygulamalarla Öğrenmeniz Mümkün! ile ilgili etiketler WhatsApp cerberus myspy
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.