WhatsApp'ta GIF Dönemi Başladı!

Popüler anlık mesajlaşma uygulamsı WhatsApp'a GIF dosyalarını gönderme desteğini kazandı.

Bu özeliikle GIF dosyalarının gönderilmesi mümkün hale geldi. GIPHY. All the GIFS isimli popüler GIF paylaşma uygulaması WhatsApp desteği kazandı.

Bu özellik Whatsapp'a geldi ancak bu destek şimdilik dolaylı yollardan WhatsApp için kullanıma sunuldu.

WhatsApp’ta kullanıcıların mesajlaşırken GIF dosyaları göndermeleri henüz doğrudan uygulama içerisine eklenmiş durumda degil. Bir başka üçüncü parti uygulama aracılığıyla ise GIF dosyalar gönderilebiliyor.

081120161426164166350_3.jpg

Google Play Store’da yer alan ve GIF dosyaların birçok sosyal medya platformunda paylaşılmasını sağlayan GIPHY. All the GIFS isimli popüler uygulamalar güncellendi. Bu uygulamalarda, son güncelleme sonrası artık WhatsApp desteği de sunmaya başladı.

WhatsApp’ın resmi olarak GIF desteğini ne zaman sunacağı henüz belirsiz. Ancak son gelişmeler GIF desteğinin çok yakında aktif durumu geçeceğini gösteriyor.

WhatsApp halihazırda iOS işletim sisteminde WhatsApp beta uygulamasında GIF desteğini bir süredir kullanıcılara sunuyor. GIF desteğinin kısa süre içerisinde bir güncelleme kapsamına tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp'ta GIF Dönemi Başladı! ile ilgili etiketler WhatsApp GIF
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.