WhatsApp'ın o özelliği PC'ye geliyor

Mobil cihazlarda en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir özelliğini PC'ye getiriyor. Daha önce iOS yer alan cihazlarda yer alan arka planda sesi mesaj dinleme özelliği PC'de de yer alacak.

WhatsApp, yakın zamanda çeşitli iyileştirmeler ve yenilikler aldı. Son zamanlarda iOS uygulaması, kullanıcıların arka planda sesli mesajları dinlemeye devam etmesini sağlayan yeni bir oynatıcı kazandı. Şimdi popüler mesajlaşma uygulaması bu seçeneği masaüstü uygulamasına genişletmek istiyor.

WABetaInfo’ya göre, yeni sesli mesaj oynatıcısı artık WhatsApp masaüstü kullanıcılarının bazılarında mevcut hale geldi. Paylaşılan ekran görüntüleri, özelliğin tüm masaüstü kullanıcılarında nasıl görüneceğini ortaya koydu. Seçenek, mobil sürüme benzer şekilde çalışıyor. Sesli mesajı çalmaya başladığınızda farklı bir sohbete geçtiğinizde çalma durmuyor. Siz de sesi dinlemeye devam ediyorsunuz.

Sesli mesaj oynatıcı, WhatsApp Desktop‘ın en son beta sürümünü kullanan tüm kullanıcılar tarafından erişime açıldı. Bu noktada v2.2204.5 sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Bu seçenek, henüz Android tarafına gelmedi. Bunu da aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. WABetaInfo, yaklaşan bir güncellemede Android’e de geleceğini belirtti.

 

WhatsApp'ın o özelliği PC'ye geliyor ile ilgili etiketler WhatsApp bilgisayar sesli mesaj masaüstü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.