WhatsApp'ın Mac Beta sürümü kullanıma sunuldu!

Mac sistemlerinde WhatsApp'ın yerleşik ve özgün olarak kullanılmasını düşünen Meta, bu özelliği daha önceden duyurmuştu. Bir süredir devam eden kapalı beta sürecini nihayet herkesin erişimine açtı.

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, Windows cihazlarında yerleşik olarak bulunuyordu. Bu özellik Mac sistemlerinde de kullanıma sunuldu. WhatsApp Mac betası herkesin erişimine açıldı.

WhatsApp'ın Mac Beta sürümü kullanıma sunuldu!

Şu anda Mac sistemlerinde Beta sürümü olarak karşımıza çıkan WhatsApp Mac, Mac Catalyst altyapısı ile geliştirilen yeni uygulama Mac donanımları için özel olarak optimize edildi.

WhatsApp Mac uygulamasında 3 panelli ara yüz mevcut. Bunlar; sohbet-arama-arşiv-yıldızlı mesajlar bölümüdür. Kullanıcılar 3 panel arasında kolaylıkla gezinebiliyor. Yeni sürümün web tabanlı Electron versiyonundan daha hızlı ve verimli olduğu ifade ediliyor.

Bu özelliğin iPadOS cihazlarına gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

WhatsApp'ın Mac Beta sürümü kullanıma sunuldu! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.