WhatsApp'ın güncellemeleri bitmiyor! Yeni bir özellik daha test edilmeye başlandı! Mesajlar artık kaybolmayacak!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olarak hizmet vermeye devam eden WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde daha çalışmaya başladı. İşte WhatsApp’ın çok beklenen o özelliği…

Akıllı cihazların kullanılmaya başlaması ile birlikte dijital platformlar arasında yaşanan rekabet de kızışmaya başladı. Sosyal medya platformları kullanıcı sayılarını artırmak ve mevcut kullanıcılarını uygulamadan vazgeçemeyecek haline getirmek amacı ile hizmet kapsamlarını günden güne genişletmeye başladı.

App Store ve Google Play mağazalarından dakikalar içerisinde akıllı cihazlara indirilebilen sosyal medya platformları, günümüzde yalnızca bir haberleşme alanı olarak değil, para kazanımı alanı olarak da kullanılmaya başlandı. Üretilen içerikler ve yapılan reklamlar sayesinde kullanıcılarına para kazanmayı vaat eden sosyal medya platformları, böylelikle dolaylı yoldan da olsa ticaret yapmaya başladı.

Sosyal medya platformlarının pazar paylarını büyütebilmek amacı ile bünyelerine ekledikleri yeni özellikler kullanıcıların tarafından sıklık ile değerlendirilirken son dönemlerin en çok dikkat çeken uygulamalarından birisi WhatsApp oldu. Meta şirketi bünyesinde hizmet veren WhatsApp, sene başından bu yana birçok yeni özelliği kullanıcılarının erişimlerine açarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dünya genelinde ortalama olarak 2 milyar kişi tarafından kullanıldığı tahmin edilen uygulama, geçtiğimiz günlerde yeni bir özelliği daha test etmeye başladığını duyurdu.

Bir süre önce erişime açmış olduğu anlık mesaj özelliği üzerinde yeni bir test çalışması başlatan WhatsApp’ın yeni çalışması, kullanıcıları ile paylaşıldı.

MESAJLAR ARTIK SAKLANABİLECEK!

WhatsApp'ın güncellemeleri bitmiyor! Yeni bir özellik daha test edilmeye başlandı! Mesajlar artık kaybolmayacak!

Sene başından bu yana hem masaüstü sürümü hem de mobil sürümü üzerinde birçok özellik test eden ve bir kısmını da erişime açan sosyal medya uygulaması WhatsApp, bir süre önce bir seferliğe mahsus olmak üzere görüntülenebilen mesaj özelliğini devreye soktu. Bu özellikle birçok kullanıcının hoşuna giderken WhatsApp yönetiminin özellik ile ilgili yeni bir çalışma daha başlattığı öğrenildi. Buna göre yanlışlıkla anlık olarak gönderilen veya iletilen tarafından saklanmak istenen kaybolan mesajların, saklanabileceği bilgisi kaydedildi.

ERİŞİM TARİHİ BELLİ OLDU!

Bazı Android kullanıcıları tarafından test edilmeye başlanan yeni özelliğin birkaç hafta içerisinde tüm WhatsApp kullanıcıları tarafından erişilebilir olacağı ileri sürüldü.

WhatsApp'ın güncellemeleri bitmiyor! Yeni bir özellik daha test edilmeye başlandı! Mesajlar artık kaybolmayacak! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.