Whatsapp’ın Az Bilinen Hileleri! Sizde Deneyin! Çok Faydasını Göreceksiniz

Günümüzde iletişimi sağlamak için telefonlar kullanılır. Çeşitli uygulamalardan da iletişim kurma imkânı vardır. İletişim amacıyla çok sık kullanılan Whatsapp uygulaması hakkında gizli özellikleri vardır. Whatsapp'ın gizli özelliklerini sizler için bu haberimizde derledik.

Günümüzde iletişimi sağlamak için telefonlar kullanılır. Çeşitli uygulamalardan da iletişim kurma imkânı vardır. İletişim amacıyla çok sık kullanılan Whatsapp uygulaması hakkında gizli özellikleri vardır. Whatsapp'ın gizli özelliklerini sizler için bu yazımızda derledik. 

Whatsapp’ın Hayata Sağladığı Kolaylıklar Nelerdir  

Günümüz de insanların en önemli ihtiyacı tabi ki de iletişimdir. İnsanlar iletişim kurarak aralarındaki sorunu, arkadaşların buluşmak için ya da önemli toplantıların yerini ve zamanını belirleyebilmek gibi birçok şey için iletişime ihtiyaç duyulur. Akıllı telefonların üretilmesi insanların iletişim ihtiyacını karşılıyor.

Ayriyeten iletişim için telefonlara çeşitli uygulamalar indiriliyor. Bu uygulamalar arsında Whatsap’ta yer alıyor. Whatsapp uygulaması, insanlarla iletişim kurmayı sağlıyor. Whatsapp uygulaması sayesinde kişilerle mesaj, sesli arama, görüntülü arama, sesli mesaj yoluyla iletişim kuruluyor. Whatsapp dünyada en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor.  

Whatsapp'ın Bilinmesi Gereken Gizli Özellikleri 

Dediğimiz gibi  Whatsapp iletişim kurmak amacıyla kullanılan bir uygulamadır. İletişim kurarken bazen konuşmak istemediğimiz insanlar mesaj atabilir, kavga ettiğimiz biri bizimle iletişime geçmek için de bu uygulamayı kullanıyorlar.

Whatsapp’ın Az Bilinen Hileleri! Sizde Deneyin! Çok Faydasını Göreceksiniz

İletişim kurmak istemeyenler Whatsapp’ın gizli özelliklerinin olup olmadığını merak ediyor. Kimi insanlar gelen mesajı okuduğu halde karşı tarafta mavi tik olmasını istemez. Size yardımcı olacak Whatsapp hilelerini derledik; 

  • Eğer karşı tarafın mesajının mavi tik olmasını istemiyorsanız ana ekranda bulunan 3 noktaya basılır. Sonra ayarlar kısmına girilir. Gelen ekrandan hesap kısmı seçilir bu işlemi de yaptıktan sonra gizlilik yazısına basarak okundu bilgisini kapat özelliğini aktifleştirerek mavi tik olma özelliğini devre dışı bırakılır. Bu özellik sadece mavi tik konusunda etkili olmaz ayriyeten hikayelerine baktığınız insanlarda baktığınız görülmez.  
  • Son olarak da son görülmeyi kapatmak istiyorsanız Ayarlar > Hesap  > Gizlilik > Son görülme > Hiç kimse adımlarını izleyerek son görülmeyi herkese kapatabilirsiniz. 
Whatsapp’ın Az Bilinen Hileleri! Sizde Deneyin! Çok Faydasını Göreceksiniz ile ilgili etiketler watsapp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.