WhatsApp'a beklenen bomba özellik geldi!

WhatsApp önceden duyurduğu yeni özelliği tüm dünyada kullanılmaya başladı. İnstagram ve Facebook'ta bulunan bir özelliği daha kullanıma sundu.

Sosyal mesajlaşma platformu WhatsApp, sorunları gidermek ve yenilikler yapmak adına güncellemeler gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz dönemlerde grup sohbetlerine yeni özellikler getiren WhatsApp, şimdi de yeni bomba  özelliği kullanıcıların beğenisine sundu.

WhatsApp'a beklenen bomba özellik geldi!

Mark Zuckerberg tarafından duyulan Avatar özelliği, sohbetlerde kullanabileceksiniz. Avatar özelliğini blog yazısıyla duyuran WhatsApp, şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün, kendinizi ifade etmenin yeni ve kişiselleştirilmiş bir yolu olan avatarları WhatsApp'a getirmekten heyecan duyuyoruz. Avatarınız milyarlarca farklı saç stili, yüz özelliği ve kıyafet kombinasyonundan oluşturabileceğiniz dijital görünümünüzdür. Artık WhatsApp'ta profil fotoğrafınız olarak kişiselleştirilmiş avatarınızı kullanabilir ya da farklı duygu ve eylemleri yansıtan 36 özel çıkartma arasından seçim yapabilirsiniz.

Avatar göndermek, hislerinizi arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanın hızlı ve eğlenceli bir yoludur. Sizi temsil etmesi için gerçek fotoğrafınız yerine de kullanabileceğinizden, gizliliğinizin daha güvende olduğunu hissettirir. Birçok kişi bu vesileyle ilk avatarını oluşturacak ve biz de ışıklandırma, gölgelendirme, saç stili dokuları ve avatarları daha da iyi yapacak daha birçok özelliği zaman içinde sunmaya devam edeceğiz. Bugünden itibaren tüm dünyada kademeli olarak kullanıma sunacağımız avatarları oluşturmaktan ve paylaşmaktan zevk alacağınızı umuyoruz."

Bugün itibari ile tüm dünyada kullanılmaya başlanılan Avatar emojisi, Meta bünyesinde İnstagram ve Facebook'ta kullanılıyordu. Artık WhatsApp'ta da kullanılmaya aşlanılacak bu özellikte 36 özel çıkartmalar bulunmaktadır.

Özellik birkaç gün önce Beta üyleri için kuyllanırken şimdi tüm iOS ve Android cihazlarda kullanılmaya başlandı. Snapchat'ten aşina olunan bu özellik ile profil fotoğrafının yanı sıra, avatarınızı emoji olarak da kullanabilirsiniz. Kendinize özel oluşturduğunuz avatarınızı, arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

 

WhatsApp'a beklenen bomba özellik geldi! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.