WhatsApp Web'e nasıl girilir? Bilgisayardan WhatsApp

WhatsApp Web'e nasıl girilir?Birçok fırsat sunan WhatsApp'a bilgisayar üzerinden de giriş yapılabiliyor. WhatsApp dünyada pek çok kullanıcı tarafından kullanılıyor.Peki WhatsApp'a bilgisayardan nasıl girilir? Detaylar haberimizde...

WhatsApp Web'e nasıl girilir? Dünyada pek çok kullanıcı tarafından kullanılan WhatsApp popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. WhatsApp'a telefondan girilebildiği gibi bilgisayardan da giriş sağlanabiliyor. Peki WhatsApp'a bilgisayardan nasıl girilir?

WHATSAPP WEB'İN YAPABİLDİKLERİ

WhatsApp Web ile yapabilecekleriniz arasında şunlar bulunuyor:

Klavyeyle mesaj yazma.
Fotoğraf, video ve sesleri oynatabilme.
Kişi bilgilerine göz atma.
Masaüstü uyarıları alabilme.
Fotoğraf paylaşma, ses kaydetme ve web kamerasını kullanabilme.
Emoji ve GIF gönderme.
WhatsApp Web'in Dezavantajları

Telefonunuzun internete bağlı olması şart, aksi halde mesaj gönderip alamıyorsunuz. Dolayısıyla telefon hattınız yoksa ve bir WhatsApp hesabınız yoksa, sadece PC'niz üzerinden kaydolmanız mümkün değil.

Telefonun ekranı kapalıyken bağlantı bazen kaybolabiliyor.
Birden fazla tarayıcıyı hesabınıza bağlayabiliyorsunuz, ancak aynı anda birden fazlasını kullanamıyorsunuz.
Çalışırken dikkatinizin dağılmasına neden olabilir.

WHATSAPP WEB’İ AÇMAK İÇİN;

1- Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin.

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin.
Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin.
Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
BlackBerry için; Ekranı yukarıdan aşağıya çekin >> WhatsApp Web'e gidin
WhatsApp’ın internet sayfasını açtıktan sonra telefonunuzdan tekrar WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun.
Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık WhatsApp’ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzda kontrol edebilirsiniz

WHATSAPP'TA MESAJ SİLME SÜRESİ NEDİR?

WhatsApp'ta karşı taraf görmeden mesajınızı silmek için 4096 saniye yani 1 saat 8 dakika 16 saniye var. Karşı tarafında görmesi önemli değilse sadece mesajı kaldırmak istiyorsanız karşı taraf görse bile 4096 saniye yani 1 saat 8 dakika 16 saniye dakika içinde WhatsApp mesajınızı silebilirsiniz. Eğer mesajı sadece kendi ekranınızdan silmek istiyorsanız herhangi bir süre kısıtlamanız yoktur. Dilediğiniz an silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hatta silmek istediğiniz mesajları seçerek toplu silme işlemi de yapabilirsiniz. Hem kendi yazdıklarınızı hem de karşı taraftan gelen mesajları silebilirsiniz.

WhatsApp Web'e nasıl girilir? Bilgisayardan WhatsApp ile ilgili etiketler WhatsApp bilgisayar 2020 WhatsApp Web
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.