WhatsApp Web çöktü mü? WhatsApp neden açılmıyor?

WhatsApp Web çöktü mü? Kullanıcılar WhatsApp Web'e erişim sağlarken sorun yaşanıyor.Erişim sorunundan sonra WhatsApp Web'in ne zaman düzeleceği ve neden erişim sağlanmıyor gibi detaylar araştırılıyor. Peki WhatsApp Web'e neden erişim sağlanmıyor? Detaylar haberimizde...

WhatsApp Web çöktü mü? Sosyal medya platformlarında yaşanan erişim sorunu gündeme geldi. WhatsApp Web'de de yaşanan erişim sorunu ise gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki WhatsApp Web ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde...

WHATSAPP WEB ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp Web'e erişim sorunu yaşanıyor. Sorunun düzeleceği saat ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

WHATSAPP WEB

Son sürümde Web WhatsApp özelliği eklendi. Kullanıcılar, tarayıcıları üzerinden web.whatsapp.com adresine gittikten sonra WhatsApp uygulamasına gidip Menü'den Web WhatsApp'a girip ekrandaki QR kodu telefona okutmaları halinde bilgisayar üzerinden WhatsApp'ta oturum açıp sohbeti daha kolay ve hızlı bir hale getirmiş oluyorlar.

WhatsApp Web ilk kullanıma sunulduğunda sadece Google Chrome tarayıcısında çalışırken ardından gelen güncellemeler ile Mozilla Firefox ve Opera tarayıcılarında da çalışabilir duruma getirilmiştir.

WhatsApp Web çöktü mü? WhatsApp neden açılmıyor? ile ilgili etiketler WhatsApp WhatsApp Web neden açılmıyor çöktü mü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.