20 Ekim 2019
16 °
İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
3 sa 46 dk
Öğle'ye kalan süre
İmsak 05:49 Güneş 07:13 Öğle 12:54 İkindi 15:54 Akşam 18:25 Yatsı 19:44
Teknoloji

Silmeniz hiçbir işe yaramıyor

WhatsApp'ta 'iPhone' tehlikesi!

WhatsApp kullanıcıları bilir paylaşılan bir mesaj bir saat içerisinde kişi sayısına bakılmaksızın herkesten silinebilir. Ancak bu noktada iPhone sahiplerine mesaj gönderenleri bekleyen bir tehlike var. İşte o tehlike...

WhatsApp'ta sohbet sırasında gönderilen ve silinen fotoğraflar kullanıcıların başını fena halde ağrıtacak.

WhatsApp’ın mesajları silme özelliği olan “Herkesten sil”, 2017 yılından beri kullanılıyor. Bu özellik sayesinde gönderilen bir mesaj 1 saat içerisinde silinerek karşı tarafın mesajı görmesi engellenebiliyor. Bu süre geçtikten sonra ise gönderilen mesaj silinemiyor.

Hürriyet'in haberine göre, WhatsApp aracılığıyla gönderdiğiniz bir fotoğrafı silmek istediğinizde de aynı özelliği kullanmanız bir işe yaramıyor.

WhatsApp aracılığı ile iPhone’lara gönderilen fotoğraflar, WhatsApp’tan silinse bile iPhone’un galerisinde kalmaya devam ediyor. Siz WhatsApp konuşma ekranında “Bu mesaj silindi” uyarısını görseniz bile fotoğraf, mesajı gönderdiğiniz kişi tarafından görülmeye devam ediliyor.

Özetle siz sildiğinizi zannetseniz de yanlışlıkla gönderdiğiniz o fotoğraf artık bir başkasının telefonunda o silene kadar kalmaya devam ediyor.