WhatsApp İle zayıflama programına ilgi her geçen gün artıyor!

Gündelik hayatımızda pek çok ihtiyacımızı online yöntemlerle karşılıyoruz. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Sağlıklı yaşamak isteyen vatandaşlar için Whatsapp'tan irtibat sağlayarak yaşam koçluğu yapan Sağlıklı Yaşam Koçu Dilek Çalışır, hastalarına sanal bir hizmet sunabildiklerini ve böylece istedikleri hedefe ulaşmaya çok yakın olduklarını belirtti.

Yaşadığımız dijital çağda hayatımızı kolaylaştıran internet; sağlık sorunlarına da çözüm için başvurulan noktalardan biri haline geldi. Yoğun iş temposundan veya başka nedenlerden dolayı kendine zaman ayıramayanların imdadına yetişen online takipli sağlıklı yaşam koçluğu sistemi kişiye büyük kolaylıklar sağlıyor.

101 KİLODAN 57’YE DÜŞTÜ

Bu sitem ile 101 kilodan 57’ye düşerek hayatında büyük değişim yaşayan sağlıklı yaşam koçu Dilek Çalışır, şimdilerde 22 yıllık reklamcılık kariyerine son vererek insanların hayatlarında değişimler yapmasına yardımcı oluyor.

WhatsApp İle zayıflama programına ilgi her geçen gün artıyor!

"BAŞARI ORANIMIZ YÜZDE 90’LARA ÇIKIYOR"

Bir diyet listesi vermediğini vurgulayan sağlıklı yaşam koçu Dilek Çalışır, “Whatsapp üzerinden takip sistemi ile çalışıyorum. Kişilere öncesinde program hakkında bilgi veriyorum. Temiz beslenme önerileri, egzersiz bilgileri ve zihinsel olarak da bir çalışma programı paylaşıyorum. Saat 09:00-19:00 arası online takip ile hatırlatmalarıma başlıyorum. Hayatlarını öyle bir kaplıyorum ki başarı oranımız yüzde 90’lara çıkıyor. Kişilerin beslenmelerini, egzersizlerini ve hatta ruhsal iniş çıkışlarını takip ediyorum.. Doğru yönlendirmeler, zaman yönetimi, gün içi takip ve güçlü motivasyon desteği ile kişilerin hedeflerine ulaşmalarına öncülük ediyorum” ifadelerini kullandı.

WhatsApp İle zayıflama programına ilgi her geçen gün artıyor! - Resim : 2

WhatsApp İle zayıflama programına ilgi her geçen gün artıyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.