WhatsApp grup yöneticilerini bekleyen tehlike!

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a her gün yeni bir özellik geliyor. WhatsApp son olarak grup yöneticilerini (Admin) ilgilendiren bir özelliği kullanıma sundu.

WhatsApp grupları, yeni bir özellik ile admin seçimlerini çok daha kolay hale getiriyor. Gelen özellik ile WhatsApp’ta grup yöneticileri, diğer yöneticileri gruptan atmadan kolaylıkla yöneticilikten çıkarabilecek.

YÖNETİCİ DİĞER YÖNETİCİNİN YETKİSİNİ ELİNDEN ALABİLECEK

Bu özellik ile bir yönetici diğer yöneticinin yetkilerini elinden alabilecek. Bir defa yöneticilikten çıkarılan kişinin tekrar yönetici olabilmesi için gruptan çıkıp tekrar katılması gerekiyor. WhatsApp bu yeni özelliği hem iOS hem de Android için kullanıma sundu.

Yeni güncellemede, bir grup yöneticisinin grubun başka bir yöneticisini yöneticilikten alabilmesine izin veren bir özellik ortaya çıktı. Yeni özellik, iOS için 2.18.41 numaralı sürümde ve Android web 2.18.116 numaralı sürümünde kullanıma sunuldu.

GRUPTAN ÇIKARMAYA GEREK KALMADI

Daha önce bir üyeyi yöneticilikten düşürmek için yönetici, onu gruptan çıkarmak ve gruba tekrar eklemek zorunda kalıyordu. Ancak grup üyelerinin yöneticiyi düşürmelerine hala izin verilmediğini de belirtmekte fayda var.

WhatsApp grup yöneticilerini bekleyen tehlike! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.