WhatsApp Gönderilen Mesajı Düzeltme Özelliği Geliyor! Mesajı Silmenize Gerek Kalmayacak!

Dünyaca ünlü çevrimiçi platform Whatsapp tarihi bir özelliği devreye almaya hazırlanıyor. Sürekli güncelenen WhatsApp gönderilen mesajı düzeltme (editleme) özelliğini duyurmaya hazırlanıyor. Bu yeni özellikle birlikte gönderdiğiniz mesajı silmenize gerek kalmayacak. İşte detaylar...

WhatsApp gönderilen mesajları editleme özelliğini devreye almaya hazırlanıyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp yeni özelliğiyle birlikte büyük bir sorunu ortadan kaldıracak. Yanlışlıkla gönderilen WhatsApp mesajlarının artık silinmesine gerek kalmayacak.

Her yeni güncellemeyle kullanıcılarının konfor alanını genişleten ve kullanıcı deneyimine çok önem veren WhatsApp şimdiye kadar gönderilen mesajları direkt olarak silme imkanı veriyordu. Yanlışlıkla gönderilen WhatsApp mesajını karşı tarafın görmesini istemeyen kullanıcılar, "Bu mesajı herkesten" sil diyerek mesajı siliyordu.

Ancak WhatsApp sohbetinde sildiğiniz mesajları karşı tarafta da "Mesaj silindi" uyarısını gösteriyordu. Ancak yeni özellikle bu durum tarihe karışabilir.

WhatsApp Gönderilen Mesajı Düzeltme Özelliği Geliyor! Mesajı Silmenize Gerek Kalmayacak!

WHATSAPP GÖNDERİLEN MESAJI DÜZELTME ÖZELLİĞİ GELİYOR!

WhatsApp Kullanıcıları artık gönderilen mesajları düzeltebilecek. Gönderilen mesajın direkt olarak silinmesi yerine düzeltme imkanının getirilmesi birçok WhatsApp Kullanıcısı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Yeni özelliğin kısa bir süre sonra devreye alınması bekleniyor.

 

WhatsApp Gönderilen Mesajı Düzeltme Özelliği Geliyor! Mesajı Silmenize Gerek Kalmayacak! ile ilgili etiketler WhatsApp gönderilen mesaj düzeltme özelliği whatsapp yeni özellik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.