WhatsApp fotoğraflarda görüntü kalitesine düzenleme getiriyor: Artık bozulmadan gönderilebilecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, fotoğraflarda meydana gelen görüntü bozukluğuna düzenleme getiriyor. Artık fotoğraflar orijinal olarak gönderilecek.

WhatsApp, yeni sürümü 2.23.2.11 numarası altında bu özelliği yayınladı ve şuanlık yalnızca Android cihazlarda Google Play Beta Programı'nda test edilebiliyor. WhatsApp ekibi yayınladığı son raporuna göre orijinal kalitede fotoğraf göndermeyi mümkün hale getirdi.

WhatsApp fotoğraflarda görüntü kalitesine düzenleme getiriyor: Artık bozulmadan gönderilebilecek!

WhatsApp aracılığıyla gönderilen resimlerin kalitesini "otomatik", "en iyi kalite" ve "veri tasarrufu" arasında seçmenize izin veren HD Fotoğraflar özelliği hakkında bilgiler mevcuttu. Ancak o özellikte bile en iyi kalitedeki fotoğraflar yine de sıkıştırılmış olarak gönderilebiliyordu.

Yani WhatsApp tarafından Android işletim sistemi için 2.23.2.11 güncellemesinde, görselleri artık herhangi bir sıkıştırma olmadan orijinal kalitelerinde göndermek mümkün olacak.

WhatsApp fotoğraflarda görüntü kalitesine düzenleme getiriyor: Artık bozulmadan gönderilebilecek! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.