Sabah şoku: Whatsapp çöktü!

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a dünya genelinde erişim sıkıntısı yaşandı. Whatsapp'a sabah saatlerinde dünya genelinde milyonlarca kullanıcı erişim sağlayamadı. Sorun yaklaşık yarım saat sonra düzeltilirken, Whatsapp yeniden kullanıcılara hizmet vermeye devam etti

Sabah saatlerinden itibaren, sosyal medyada dünyanın farklı yerlerinden pekçok kullanıcı Whatsapp'a giriş yapamadığı yönünde mesajlar paylaştı.

Yapılan çalışmalar sonucu, yaklaşık yarım saat süren erişim sıkıntısı aşılarak Whatsapp yeniden kullanıcılara hizmet vermeye başladı.

Sabah şoku: Whatsapp çöktü!

WhatsApp nedir? Nasıl Kullanılır?

WhatsApp, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan, web tabanlı bir mesajlaşma sistemidir.

WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor. WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermeniz mümkün.

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile mesajlaşma uygulamaları da artmaya başladı. Bunlardan WhatsApp öyle tuttu ki şu anda geçtiğimiz yıllarda bir çok ülkede en çok indirilen iPhone ve Android uygulaması oldu. İnternet üzerinden karşılıklı mesajlaşma ve dosya gönderebilme programı olan WhatsApp, GSM operatörlerine ödediğimiz kısa mesaj ücretlerini azaltmanın en güzel yollarından biri. Geçtiğimiz yıllarda GSM operatörlerine 13.9 milyar dolarlık bir SMS geliri kaybı yaşatmış.

Sabah şoku: Whatsapp çöktü! ile ilgili etiketler WhatsApp vatsap çöktü iletişim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.