WhatsApp çöktü mü?

Dünyanın en fazla kullanıcıya sahip olan mesajlaşma programı WhatsApp'a bu sabah saat 09:00 itibariyle erişim sağlanamıyor. Sosyal medyada kullanıcılar kullanıcılar 'WhatsApp çöktü mü?', 'Neden açılmıyor?' sorusunun cevabını arıyor. Detaylar haberimizde...

Milyonlarca kullanıcısı olan mesajlaşma programı  WhatsApp'a girişte problem yaşamaya başladı. Vatandaşlar sosyal medyada WhatsApp çöktü mü? WhatsApp neden çalışmıyor? WhatsApp'a neden girilmiyor? WhatsApp'a ne oldu gibi soruları aratmaya başladı.

HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

WhatsApp'ın neden çöktüğüne dair yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı. 

WhatsApp çöktü mü?

 WHATSAPP NEDİR?

 Akıllı telefonların yaygınlaşması ile mesajlaşma uygulamaları da artmaya başladı. Bunlardan WhatsApp öyle tuttu ki şu anda geçtiğimiz yıllarda bir çok ülkede en çok indirilen iPhone ve Android uygulaması oldu. İnternet üzerinden karşılıklı mesajlaşma ve dosya gönderebilme programı olan WhatsApp, GSM operatörlerine ödediğimiz kısa mesaj ücretlerini azaltmanın en güzel yollarından biri. Geçtiğimiz yıllarda GSM operatörlerine 13.9 milyar dolarlık bir SMS geliri kaybı yaşatmış.

 WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor. WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermeniz mümkün.

WhatsApp çöktü mü? ile ilgili etiketler WhatsApp çöktü mü neden girilmiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.