Whatsapp Çöktü mü? 19 Kasım Whatsapp çöktü mü? İşte son açıklama!

Whatsapp çöktü mü merak ediliyor. Dünyaca ünlü mesajlaşma programı Whatsapp erişim sorunu yaşıyor. Milyarlarca kullanıcısı olan Whatsapp Türkiye dahil birçok ülkede erişim sorunu yaşıyor. Peki 19 Kasım Whatsapp çöktü mü? Ne zaman gelecek?

Whatsapp 19 Kasım çöktü mü merak ediliyor. Dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı olan ünlü sosyal mesajlaşma programı Whatsapp çöktü mü?

19 KASIM WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Geçtiğimiz günlerde de Whatsapp, Facebook ve instagram'da dünya çapında bir sorun yaşanmıi ve erişim saatlerce yok olmuştu.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Whatsapp, Facebook ve instagram 19 Kasım 2021 çöktü mü merak ediliyor. Bağlantı sorunlarının yaşandığı Whatsapp kullanıcıları ise internet ve sosyal medyada Whatsapp çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı.

Dünya genelinde olduğu tahmin edilen bağlantı sorunu sonrası Whatsapp'tan açıklama yapılması bekleniyor. Saat 20:00 itibariyle bağlantı sorunu yaşanan Whatsapp çökme sonrası milyonlarca kullanıcı mağduriyet yaşıyor.

Whatsapp Çöktü mü? 19 Kasım Whatsapp çöktü mü? İşte son açıklama! ile ilgili etiketler WhatsApp whatsapp çöktü mü 19 kasım whatsapp çöktü mü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.