WhatsApp çıkartma nasıl yapılır?

WhatsApp çıkartma nasıl yapılır? Sosyal medya organları içinde en çok kullanılanlar arasında yer alan WhatsApp, yaptığı yenilikler ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. En son yapılan güncellemeyle getirilen çıkartma işlemi büyük beğeni topluyor. Çeşitli yollarla yapılan bu uygulamayı öğrenmek isteyen kullanıcılar araştırma yapmaya başladı. İşte WhatsApp çıkartma nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

WhatsApp çıkartma nasıl yapılır? En son yapılan güncellemeyle getirilen çıkartma işlemi büyük beğeni topluyor. Çeşitli yollarla yapılan bu uygulamayı öğrenmek isteyen kullanıcılar araştırma yapmaya başladı. Sosyal medya organları içinde en çok kullanılanlar arasında yer alan WhatsApp, yaptığı yenilikler ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. İşte WhatsApp çıkartma nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çıkartmaları indirmek ve kullanmak için:

Bireysel bir sohbet veya grup açın.

Mesaj girme alanında çıkartma simgesinin yanındaki Emoji > Çıkartmalar’a dokunun.

Çıkartma paketi eklemek için Ekle’ye dokunun.

Çıkartmalar pencersinde indirmek istediğiniz çıkartma paketine yanındaki İndir’e dokunun.

Eğer sorulursa İndir • {file size}’a dokunun.

onay simgesi indirme tamamlandığında size gösterilir.

Geri'ye dokunun.

Göndermek istediğiniz GIF’i arayın ve dokunun.

Lütfen unutmayın ki çıkartmaya dokunduğunuzda otomatik olarak gönderilecektir.

Ek seçenekler:

Son Gönderilenler sekmesinde son gönderdiğiniz çıkartmaları görebilirsiniz.

Favorilersekmesinde favori olarak eklediklerinizi görebilirsiniz.

Bir çıkartmayı favorinize eklemek için gönderdiğiniz sohbet veya grup içinde hafifçe basarak

> FAVORİLERE EKLE’ye dokunun. Alternatif olarak, Emoji > Çıkartmalar’a dokunun. Favori olarak seçmek istediğiniz çıkartmayı bulduğunuzda, çıkartmaya dokunup basılı tutun ve ardından EKLE’ye dokunun.

Bir çıkartmayı favorilerinizden çıkarmak için gönderdiğiniz sohbet veya grup içinde hafifçe basarak > FAVORİLERDEN ÇIKAR’a dokunun. Alternatif olarak, Emoji > Çıkartmalar >

Favoriler’e dokunun. Favorilerden çıkarmak istediğiniz çıkartmayı bulduğunuzda, çıkartmaya dokunup basılı tutun ve ardından ÇIKAR’a dokunun.

Eğer kalp kutu simgesine dokunursanız çıkartmaların kategorize edildiği çıkartma kategorilerinin simgelerini görürsünüz.

Örneğin: Kalp kutu simgesine dokunarak kalp içeren çıkartmaları görebilirsiniz.

Daha fazla çıkartma seçeneği istiyorsanız Ekle’ye dokunun. TÜM ÇIKARTMALAR sekmesinin altına gidin ve DAHA FAZLA ÇIKARTMA İNDİR'e dokunun. Bu sizi, yeni çıkartma uygulamaları indirebileceğiniz Google Play Store'a götürecektir.

İndirdiğiniz çıkartma paketlerini görmek için Ekle > ÇIKARTMALARIM sekmesine dokunun. Bir çıkartma paketini silmek isterseniz Sil > Sil’e dokunun. Çıkartma paketlerinizi yeniden düzenlemek için, çıkartma paketinin yanındaki Yeniden düzenle simgesine basılı tutun ve sürükleyin.

Çıkartma paketleri güncellenmesi gerektiğinde yeşil bir nokta görünür. Bu yeşil nokta göründüğündeEkle simgesine dokunun. TÜM ÇIKARTMALAR sekmesinde, güncellenmesi gereken çıkartma paketinin yanındaki GÜNCELLE'ye dokunun. Eğer çıkarsa GÜNCELLE • {dosya boyutu}’na dokunun.

Güncelleme tamamlandıktan sonra yeşil bir onay işareti görünecektir.

WhatsApp çıkartma nasıl yapılır? ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.