WhatsApp bu sabah değişti!

WhatsApp iOS ve Android uygulamasına yeni bir “hesap bilgisi isteme” özelliği ekledi. Whatsapp'tan tarafınıza yollanacak dosya; telefon numaranızı, telefon modelinizi, IP adresinizi, profil resminizi, telefon numaralarını, grup adlarını ve tüm gizlilik ayarlarınızı ayrıntılı olarak içeriyor.

WhatsApp, kullanıcıların uygulamanın üzerinde topladığı verileri görüntülemesine ve indirmesine olanak tanıyan "Hesap Bilgilerini Talep et" özelliğini herkes için kullanıma sundu.

WhatsApp'un bu özelliği, çeşitli Avrupa Birliği (AB) yetkilileri tarafından Avrupa vatandaşlarına yönelik veri korumasını güçlendirme amaçlı bir önlem ve diğer ülkelerdeki kullanıcıları koruma konusunda etkili olacak.

Tüm kullanıcılar için aktif hale getirilen "Hesap Bilgilerini Talep et" özelliğini nasıl kullanabilirsiniz?

Kullanıcı verilerini indirme özelliğini aşağıdaki adımları izleyerek verilerinizi indirebilirsiniz.

* WhatsApp’ın ana penceresinin sağ üst kısmındaki 3 noktaya basın
* Ayarlar'a gidin
* Hesap menüsüne gidin
* Hesap bilgilerini talep et seçeneğine basın
* "Hesap" bölümünde "Verilerimi İndir" başlıklı yeni bir simge çıkıyor. Bu, WhatsApp üzerindeki tüm dosyalarınızın bir yedeğini indirmenize olanak sağlıyor. Bu adımları yapıp talep oluşturduktan sonra birkaç gün içinde bu bilgiler indirilmeye hazır hale getirilecek.

WhatsApp bu sabah değişti! ile ilgili etiketler WhatsApp güncelleme yeni özellikler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.