Westworld 3. sezon ne zaman başlıyor?

Westworld 3. sezon ne zaman başlıyor? 19 Mayıs tarihinde yayınlanan yeni sezon fragmanıyla izleyicide büyük heyecan uyandıran Westworld'ün yeni sezon çıkış tarihi araştırılmaya başlandı. WW yeni sezonu ne zaman başlıyor, 3. sezon 1. bölüm yayın tarihi ne zaman gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki WestWorld 3. sezon ne zaman başlıyor? İşte yanıtı...

Westworld 3. sezon ne zaman başlıyor? HBO'nun milyonları ekran başına bağlayan dizisi Westworld (WW)'ün 3. sezon yayın tarihi belli oldu. 19 Mayıs tarihinde fragmanın da yayınlanmasıyla birlikte Westworld 3. sezon ne zaman başlıyor sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Biz de bu konuyu inceledik ve haberimize ekledik. Peki Westworld'ün üçüncü sezonu ne zaman çıkacak? İşte WW yeni sezon çıkış tarihi ve tüm detaylar...

WESTWORLD 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Son günlerde dizi sektörünün ana gündem maddesi Game Of Thrones’un final bölümlerinin yeniden çekilmesinin istenmesi olurken HBO, uzun bir bekleyişin ardından nihayet Westworld 3. sezon fragmanı yayınlandı.

HBO’nun popüler dizileri arasında yer alan ve karmaşık yapısı sayesinde izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran Westworld’un 3. sezonu 2020 yılında yayınlanacak. Yani, dizinin yayına girmesine en iyi ihtimal ile 7 – 8 ay var.

Fragmana göz attığımızda yeni sezonda, dizinin ilk iki sezonuna kıyasla daha fütüristik bir ortam için teknolojinin ön plana çıkarıldığı görülüyor. Bunların yanı sıra Westworld 3. sezonda Breaking Bad yıldızı Aaron Paul diziye dahil oluyor.

Fragmanın ilk saniyelerinde bir robot ile inşaatın çatısında konuşan Paul aynı zamanda sürekli hastaneye birisini ziyaret etmeye gidiyor. Gelin, şimdi sözü daha fazla uzatmadan hayli aksiyonlu geçeceğini düşündüğümüz dizinin yeni sezon fragmanı ile sizi baş başa bırakalım.

Westworld 3. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.