Westworld 3. sezon fragmanı izle!

Westworld 3. sezon fragmanı izle! İlk iki sezonuyla izleyicilerinin gönlünde taht kuran ve Anthony Hopkins gibi usta oyunculardan kurulu kadrosuyla başarıdan başarıya koşan Westworld'ün 3. sezon fragmanı yayınlandı. Tanıtım videosunun HBO YouTube kanalında yayınlanmasıyla birlikte internette de araştırma başladı. İşte Westworld 3. sezon fragmanı izle! WW season 3 trailer watch! WestWorld 3. sezon 1. bölüm tanıtımı izle! İşte ayrıntılar...

Westworld 3. sezon fragmanı izle! HBO'nun başarılı yapımlarından Westworld 3. sezonuyla ekranlara dönüyor. Heyecanla beklenen dizinin 3. sezon fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Breaking Bad dizisindeki Jesse Pinkman karakteriyle gönüllerde taht kuran Aaron Paul'un de diziye katıldığı görülüyor. İşte Westworld 3. sezon fragmanı izle! WW season 3 trailer watch! Ayrıntılar haberimizde...

WESTWORLD 3. SEZON FRAGMANI İZLE!

WESTWORLD 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Game of Thrones dizisi, 1. sezonda çok başarılı bulunmasına rağmen zaman ilerledikçe kötü bir senaryoya sahip olmaya başladı. HBO, Game of Thrones final yapar yapmaz aradaki boşluğu doldurmak ve bunu unutturmak istiyor. Ayrıca Westworld 3. sezonun, önceki sezonlarla boy ölçüşebilecek düzeyde olduğunu da ifade edebiliriz.

Albümünün çıktığı dönemde çok beğenilen Pink Floyd’un Brain Damage isimli şarkısı, fragmanın içerisinde hoş bir uyum yakalanmış gibi görünüyor. Fragmanın daha ilk başından itibaren müzikle birlikte, duygusal bir fütüristik anlatım yakalanmaya çalışılmış.

Aaron Paul dizide anlam arayışı içerisinde olanlardan birisi. Onun bu robotlarla çevrili dünyada kendisini yalnız hissetmesi ve bu yalnızlığını gidermek için dahil olduğu serüvene yer verildi. Westworld 3. sezon fragmanının daha çok anlam arayışı ve duygusal durumlar üzerine kurulu olması bu sezon daha sakin bir Westworld dizisi mi izleyeceğiz, sorularını beraberinde getirdi. 3. Sezon 2020 yılında gelecek.

WESTWORLD

Westworld, Jonathan Nolan ve eşi Lisa Joy'un HBO için oluşturdukları 2 Ekim 2016 tarihinde yayına giren bilim kurgu gerilim türünde televizyon dizisi. Dizi yazar Michael Crichton'un 1973'te yazıp yönettiği aynı adlı filmden uyarlamadır. Nolan eşi Joy'un yanı sıra yönetici yapımcı olarak görev alırken J. J. Abrams ve Bryan Burk, Nolan ile birlikte konuyu yönetmektedir. Dizinin galasının 2016'da yapılması zamanlandı.

Dizinin Westworld adlı parkta gelecekçi temasının hikâyesi ''yapay zekanın doğuşu ve günahın geleceği hakkında karanlık bir macera'' olarak tanımlandı.

OYUNCULAR

Anthony Hopkins, Dr. Robert Ford, Westworld'ün zeki yaratıcı yönetmeni
Ed Harris, Siyah giyinen Adam, gizemli kötü adam. Westworld'ün % 51 hissesine sahip iş adamı. Genç William'dan 35 sene sonra Westworld'ü ziyaret eden yaşlı William.
Evan Rachel Wood, Dolores Abernathy, tüm hayatını keşfeden robot Western kızı.
James Marsden, Teddy Flood, yerel güzellik peşinde olan robot silahşördür.
Thandie Newton, Maeve Millay, Westworld'ün genelev patronu robot.
Jeffrey Wright, Bernard Lowe, Westworld Programlama Bölümü başkanı ve yapay insanların üreticisi ve Dr. Robert Ford'un ortağı Arnold Weber'in birebir kopyası olan robot.
Sidse Babett Knudsen, Theresa Cullen, Westworld en özlü operasyonları lideri.
Rodrigo Santoro, Harlan Bell, ölü ya da diri olarak aranan haydut robot.
Shannon Woodward, Elsie King, parkın yapay varlıkların garip davranışları ile görevli Programlama Bölümü'nün yükselen yıldızı.
Ingrid Bolsø Berdal, Armistice, acımasız ve merhametsiz haydut robot.
Ben Barnes, Logan, kıdemli Westworld misafiri. Zevkine düşkün ve hazcı.
Jimmi Simpson, William, isteksizce ilk defa Westworld'ü arkadaşı Logan'la ziyaret eden biri. Başlangıçta parkın şehvetli cazibesini küçümser sonra yavaşça parkın hikâyesinden farklı daha derin anlamlar çıkarır.
Clifton Collins Jr., Lawrence, büyüleyici ama ölümcül haydut robot.
Simon Quarterman, Lee Sizemore, Westworld'ün hikâye yönetmeni.
Angela Sarafyan, Clementine Pennyfeather, Westworld genelevi çalışanı robot.
Tessa Thompson, Charlotte Hale, Westworld'ün benzersiz bir bakış açısı ile gizemli ve anlayışlı kışkırtıcısı.[

Diğer oyuncular
Lena Georgas, Lori.
Currie Graham, Craig.
Ptolemy Slocum, Sylvester.
Louis Herthum, Peter Abernathy.
Wade Williams, Kyle Bornheimer, Demetrius Grosse, Steven Ogg ve Timothy Lee DePriest ayrıca belirtilmemiş rollerdeler.

Westworld 3. sezon fragmanı izle! ile ilgili etiketler HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.