Manchester United'dan Londra'da müthiş geri dönüş

Manchester United deplasmanda West Ham United'ı 3-1 mağlup ederek Premier League'deki galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ole Gunnar Solskjaer'in takımı Manchester City derbisi öncesi moral bulurken, West Ham'ın 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Premier League'in 11. haftasında West Ham United'a konuk olan Manchester United, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçı 1-2 kazanmayı başardı. United, geçen hafta da Southampton deplasmanında 2-0'dan geri dönüp, 90+2'de gelen golle 2-3 galip gelmişti.

United karşısına 3'te 3'le çıkan Londra ekibi, 38'de Çek orta saha oyuncusu Tomas Soucek'in golüyle 1-0 öne geçti. Golü bulduktan sonra 2 topu direkten dönen ve kalesinde golü görene kadar dünyaları kaçıran West Ham, üst üste yediği gollerle neye uğradığını şaşırdı.

"Kırmızı Şeytanlar" 65'te Paul Pogba'nın ceza sahası dışından attığı jeneriklik golle 1-1'i buldu. 2. gol 68'de Mason Greenwood'dan geldi. İngiliz golcü Marcus Rasfhord, 2 net fırsatı harcadıktan sonra 78'de bu kez attı ve skoru 1-3 yaptı. 

13 dakikada fırtınalar koparan Ole Gunnar Solskjaer'in takımı Premier League'de galibiyet serisini 4 maça çıkararak puanını 19 yaparak, Manchester City derbisi öncesi moral buldu.

United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes bu kez gol atamadı ama Pogba'nın golünde nefis bir asist yaptı. Üst üste 5 deplasman maçında gol atarak fark yaratan Fernandes, bu maçta da gol atsaydı 1964'ten beri hiçbir Manchester United futbolcunun kıramadığı Denis Law'ın üst üste 6 deplasman maçında gol atma rekoruna ortak olacaktı. 

3 maçlık serisi sona eren David Moyes'in takımı ise 17 puanda kaldı. West Ham haftaya Leed United'a konuk olacak.

Manchester United'dan Londra'da müthiş geri dönüş

Manchester United'dan Londra'da müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Manchester United West Ham United Ole Gunnar Solskjaer paul pogba premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.