West Ham United'dan Leicester City'ye de aynı tarife

West Ham United'ın tarihi sezonu devam ediyor. Doğu Londra'nın köklü kulübü, Premier League'in 31. haftasında Leicester City'yi 3-2 mağlup ederek ilk 4'teki yerinin tesadüf olmadığını gösterdi. David Moyes'in takımı Şampiyonlar Ligi'nde koşuyor...

Premier League'de West Ham United fırtınası dinmiyor... İlk 4 mücadelesi veren Londra ekibi, 31. haftada 3. sıradaki Leicester City'yi ağırladı. "Çekiçler", 3-0 öne geçtiği maçta 3 puana 3-2'lik sonuçla ulaştı ve tarihi bir sezona imza atmak üzere önemli bir eşiği daha atladı.

Devre arasında Manchester United'dan kiralanan İngiliz hücum oyuncusu Jesse Lingard 29 ve 44'te attığı gollerle devreyi 2-0 önde tamamlayan David Moyes'in takımı 48'de Jared Bowen'la farkıı 3'e çıkardı. Konuk ekip 70 ve 90'da Kalechi Ihenacho'yla 2 gol bulsa da skor değişmedi.

Son 3 haftada 7 puan toplayan West Ham United, bu maçların 3'ünde de 3-0 öne geçmeyi başardı. 28 yaşındaki Lingaard 9 maçta 8 gol, 4 asistle oynuyor. 

Bu kritik galibiyetle puanını 55 yapan West Ham haftay Newscastle United deplasmanında.. 56 puanda kalan Brendan Rodgers'ın ekibi ise WBA'yı ağırlayacak.

West Ham United'dan Leicester City'ye de aynı tarife

West Ham United'dan Leicester City'ye de aynı tarife ile ilgili etiketler West Ham United Leicester City jesse lingard premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.