Jack Harrison'dan West Ham'a hat-trick... Leeds United, Londra'da 2-3 galip

Marcelo Bielsa'nın Leeds United'ı deplasmanda West Ham United'ı 2-3 mağlup etti. Ev sahibinde İngiliz yıldız Jared Bowen 90+4'te yüzde 99'luk golü kaçırdı. Üst üste 2. galibiyetini alan Leeds'e Londra Stadyumu'nda galibiyeti getiren gollerin hepsini Jack Harrison attı.

Premier League'in 22. haftasında West Ham United'a konuk olan Leeds United, 3 puanı 3 golle aldı.

Üst üste 2. galibiyetini alan Leeds'e Londra Stadyumu'nda galibiyeti getiren gollerin hepsini Jack Harrison attı.

Son 3 sezondur Leeds United forması giyen ve geçen sezon takımının Premier League'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki İngiliz sol açıkın bonservisi bu yaz 13 milyon euroya Manchester City'den alınmıştı.

Jack Harrison bu sezon Premier League'de 17 maçta 4 gol, 1 asistle oynuyor.

3 maçlık galibiyet serisiyle maça çıkan West Ham'ın gollerini Jared Bowen ve Pablo Fornals attı. David Moyes'in takımı 2 golde VAR'a takıldı.

Şilili teknik direktör Marcelo Bielsa'nın Leeds United'ı bu galibiyetle puanını 22'ye yükseltti. İlk 4 hedefi bulunan West Ham 37 puanda kaldı.

LİVERPOOL GALİBİYETİ HATIRLADI

Premier League'de 3 maçtır kazanamayan Liverpool ise Brentford engelini 2. yarıda bulduğu gollerle 3-0'la geçti. Liverpool 43, Brentford 23 puana sahip.

Jack Harrison'dan West Ham'a hat-trick... Leeds United, Londra'da 2-3 galip ile ilgili etiketler West Ham United leeds united Jack Harrison premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.