West Ham United gol makinesi Michail Antonio'yu takımda tutmayı başardı

West Ham United, Michail Antonio'nun sözleşmesini bir yıl opsiyonlu olmak üzere 2024 yazına kadar uzattığını açıkladı... 2017'de "Yılın Çekici" ve hem Temmuz 2020 hem de Ağustos 2021'de Premier League'de Ayın Oyuncusu seçilen Antonio, İskoç teknik direktör David Moyes tarafından gerçek bir santrfora evriltildi.

West Ham United yıldız golcüsü Michail Antonio'nun sözleşmesinin 2024 yılına kadar uzattı. 

Premier League'de bu sezon 19 maçta 8 gol, 5 asistlik bir skor katkısı sağlayan 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacaktı. Yeni sözleşmede bir yıl da uzatma opsiyonu bulunuyor.

2017'de "Yılın Çekici" ve hem Temmuz 2020 hem de Ağustos 2021'de Premier League'de Ayın Oyuncusu seçilen Antonio, İskoç teknik direktör David Moyes tarafından gerçek bir santrfora evriltildi.

Antonio'nun golleri, asistleri, çok yönlü oyunu ve yaratıcı gol sevinçler taraftarın gözdelerinden biri haline getirdi. Güney Londra doğumlu futbolcu, West Ham United'ın en popüler ve önemli isimlerinden biri haline geldi.

2015 yazında Nottingham Forest'tan 9.5 milyon euroya transfer edilen Michail Antonio, West Ham'ın 25 yıllık Premier League tarihindeen skorer isimler listesinde 6. sırada yer aldı.

Antonio, geçen yıl Eylül ayında Jamaika formasıyla ilk milli maçına çıkmıştı.

West Ham United gol makinesi Michail Antonio'yu takımda tutmayı başardı ile ilgili etiketler West Ham United Michail Antonio premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.